امیدوار۱۴۰۲ مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 عنوان آرایشگر طمع گذاشت تو دلم | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست من موهای بلندی و مشکی دارم حدود ۳۵ یا ۴۰ سانته باردارم و ریزش دارم تصمیم گرفتم برم موهامو خیلی خیلی کوتاه کنم که بارداری و زایمان راحتی داشته باشم از دست این حجم از مو وقتی رفتم آرایشگاه آرایشگره گغت موهای خیلی خوبی داری بزار بلند بشه اگر به ۵۰ برسه ۲۸ تومن ازت میخرم بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم 1404/09/13 | 11:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 خیلییی ارزون گفته حالا اگه خواستی کوتاه کنی جای دیگه هم برو بپرس ببین چند میخرن تو شهر ما کم میخرن جای دیگه گفت ۲۰۰از یه طرف میگم کوتاه کنم راحت شم از یه طرف ۲۸ م پول کمی نیست برا من که خانه دارم بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19847 تو شهر ما کم میخرن جای دیگه گفت ۲۰۰از یه طرف میگم کوتاه کنم راحت شم از یه طرف ۲۸ م پول کمی نیست برا ... آگهی های دیوارو ببین شاید مشتری پیدا کردی باقیمت خوب فروختی حیفه خیلی کم میدن
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 از گردن کجای گردن پایین یا بالا بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم
پارادایس۷۱ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 17179 کجای گردن پایین یا بالا اینایی ک موهاشونو میفروشن کوتاه کوتاه میکنن و پسرونه میزنن میشه بالای گردن
raya0dokhtar0maman عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 18322 چرا صبر نکردی به ۵۰ برسه دیگه. ده سانت خودش یکسال طول مبکشهبعدم. اول میخواست بره مدرسهصبح به صبح. شونه کردنش سخت بوداز طرفی دیگه ۸سالشه. باید خودش بره حموم. تنهاییبدون منموی بلند نمیتونست خودش بشورهمستقل شدنش خیلی مهمتربود همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 دیگه. ده سانت خودش یکسال طول مبکشهبعدم. اول میخواست بره مدرسهصبح به صبح. شونه کردنش سخت بوداز طرفی د ... آره واقعا به نظرم منم راحتی و آرامش خودم مهمتره شستن و خشک کردن و شونه کردن موی بلند برام سخته بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم