2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به زندگی کردن ندارم

241 بازدید | 20 پست

من پسرم

قیمت امروز خودرو 

چه گناهی کردم که نمیتونم یه ماشین داشته باشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز امروزم‌گرون شد؟

امروز نمیدونم 

ولی خب کلا گرون شده نسبت به ۱ ماه قبل

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

خدابزرگه ،یهو راهی باز میکنه که فکرشم نمیکردی 

چند سالتونه مگه؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

ما ام ۷۰۰ این ماه ۴۰۰ چک داریم هر چی دعا می کنم واممون جور بشا نذر نیاز فایده نداره

خدا بزرگه بخدا ما کارخانه راه اندازی کردیم یک قران کمک نکردن هیچ ارگانی این ۳ماه ۱میلیارد چک دادم همش با قرض و قوله 

بعد میگا حمایت می‌کنیم خدا ازشون نگذره