2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو این سن باشم از بهزیستی بچه دبستانی میارم 

اخه نوزاد اختلاف سنی با پدر مادرش نیم قرن میشه

ای وی اف هم احتمالا باید اهدایی بگیره چون یائسه شده و  احتمال زیاد تخمکی نداره.  

در هر حال اگر خودش باردارشد فکر کار ودرس و …باش تا زیاد خونه نباشی و مسئولیتش گردن شما نباشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

نه چه زشتی. ولی حوصله اش رو داره. منم ۴۸ سالمه و دوتا دختر دارم . ولی حوصله ام نمیاد شب بیداری و گریه و هزار جور مشکل بچه . اصلا حالم به هم میخوره.  مامانت اگه وضع مالیش خوبه بگو به خودش برسه سفر بره تفریح کنه. خوشش میاد به اندازه ۲۰ سال دیگه خودش رو گرفتار کنه

واقعا؟ پس اینایی که بچه اخری هستن مامان باباشون سنشون زیاده چی

من تا حالا ندیدم کسی که یائسه شده بخواد بره دکتر بچه بیاره، بعدش هم مامانم با مادربزرگم ۴۰ سال فاصله داره همیشه میگه ظلم در حق بچه که سن بالا بچه بیاری میگه چشم باز کردم مامان و بابام رو پیر دیدم 

خیلی نی نی دوس داره همش تو اینستا نگا میکنع میگه کاش منم داشتم

والا منم نی نی می بینم غش و ضعف می کنم ولی بل این وضع جامعه هیج وقت بچه نمیارم من که ۳۶ سال دارم حوصله ای که تو ۲۵ سالگی داشتم رو الان ندارم ۱۲ سال دیگه که دیکه هیچی