2777
2789
عنوان

نامزدم هیچ‌کاری نمیکنه خوبه یا بد

371 بازدید | 23 پست

اصلا کار خاصی برای خانوادش انجام نمیده

پیر هم نیستن معمولین خودشون میتونن کارای خودشون رو انجام بدن ولی اینم دیگه هیچ کاری نمیکنه 

مثلا امروز اومد سراغم‌گفت چند وقته از خونه در نمیومدی بیا تو ماشین ببرم بچرخونمت.بعد مامانش خیابون بود رفته بود کار داشته و رفته بود یه سری مدارک نامزدمم براش از جایی گرفته بود که این اقا نره معطل بشه

زنگ زد گفت فلان جا هستم‌بیاید تا مدارکتو بدم بهت.

رفتیم نامزدم مدارک و گرفت و مامانش گفت من برم ماشین بگیرم و برم خونه دستشم یه سری خرید بود و نامزدم باهاش خداحافظی کرد😐😐😐😐اصلا نگفت بیا میرسونمت خونه😐😐😐😐درسته یکم خونشون از جایی که بودیم‌فاصله داشت ولی برام عجیب بود 

خودم مادرشو صدا کردم گفتم بیا سر راه شما هم برسونیم اونم بنده خدا میگفت نه مزاحم نمیشم شما هم کار دارید دیگه با کلی تعارف من ۱۰ دقیقه بردیم رسوندیمش‌😐🫠

کار نامزدم زشت نبود که به مادرش تعارف نکرد برسونیمش؟بالاخره مادرشه ادم یه سری وظایف فرزندی داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا کارش خیلی زشته چهاروز دیگه می خواد با شماهم همین رفتارو داشته باشه شما سعی کنید بهش یاد بدین

اتفاقا مادرشوهرم‌چند روز پیش میگفت تو که میای خونمون این به بهانه توام‌شده پامیشه‌کاری کمکی انجام میده قبلا دست به هیچی نمیزد همون خودت عادتش بده😐😐😐😐🤦‍♀️

معلوم نیست در باطن خانوادگی شون چی میگذره ولی لابد به مادرش سپرده که نیاد باهاتون منکه رفتارشو دوس ن ...

منم خوشم‌نیومد بنده خدا کار این اقا رو انجام داده بود حداقل باید تعارف میکرد 

پشمام

بعد جالبه من برم خونشون پشت سر من تکون میخوره که من‌کاری انجام ندم و خودش جام انجام میده اگه هم کاری کنم کلی تشکر میکنه و ازم تعریف میکنه😐🤦‍♀️

البته فکر کنم اینو از باباش یاد گرفته چون اونم همش پشت سر مادرشوهرم‌تو اشپزخونه میچرخه کمکش میده قربون صدقش میره و هی میگه کدبانو😂😂

چقدر عجیبه نامزدت اسی ببین مرد بی مسولیت و عاطفه ای نباشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چقدر عجیبه نامزدت اسی ببین مرد بی مسولیت و عاطفه ای نباشه

همون دیگه ادم میگه با مادرخودش که اینطوری دیگه میخواد با من چی بشه‌ و الان اولشه که خوبه باهام😐🤦‍♀️

پست من که بالای پست خودت هست رو بخون