خونه ب اسم منه . اون بیکاره . ن پول داره ن درامد هیچی . چند روز پیش جلسه گذاشتن همسایه ها مدیر جدید تعیین کنن . تو جلسه گفتن همسایه ها نفری فلان قدر پول تنخواه میزارن پیش مدیر جدید بمونه . اونم ک لنگ پوله گفت من مدیر میشم . اونام نمیدونستن این بیکار و بی پوله . الان پولارو برداشته داره از همون خرج میکنه برای خودش. خرج خونه ک با منه ..ولی اون پولارو داره برای خودش خرج میکنه . پس فردا همسایه ها میتونن اون پولو از من بخوان یا از من شکایت کنن ؟ این تو عمرش یه میلیونم نداشته چ برسه چندین میلیون بتونه جور کنه پول اونارو پس بده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زندگی با فرد دزد یا خیانت کار در امانت، اصلا عاقبت خوبی نداره.
میدونم ولی بچه دارم .بچه ام دوسش داره .نمیتونم جدا شم چون کسی ندارم وقتی میرم سرکار پیش بچه ام باشه . نمیتونم ب مهد و پرستار اعتماد کنم چون خیلی کوچیکه و شلوغه . یکمم مشکل داره دکترش گفته درکی از خطر نداره بچه ام . نمیدونم بیش فعالیه یا اوتیسم خفیفه ولی بچه ام مث بچه عادی نیس.
زندگی با فرد دزد یا خیانت کار در امانت، اصلا عاقبت خوبی نداره.
چند بارم از پول خودم برداشته متوجه شدم . یه النگومو برداشت فروخت . یه سکه پارسیانمم برداشته . ولی اینو گردن نگرفت. چند وقت پیش پولای نقدمو برداشت دعوا راه انداختم پس داد