2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

72 بازدید | 13 پست

سلام .زن داداشم سر چهلم مادرشووهرم با داداشم نیومد بهانه خواهرشو اورد که حالش خوب نیست فقط زنگ به شوهرم زد تسلیت گفت ولی نگفت چرا نیومدم الان اومده سر تولد برادرشوهرم این شوهرمم ازش متنفر شده میگه این 6ماه پیداش نبود الان شادیه میاد حتی منو حضوری دید تسلیت نگفت و عذر خواهی نکرد من موندم چی بگم بهش تا دفاع از زنداداشم کنم فحش میده بهش.حق با کیه نظر بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره یعنی فقط سر یه چهلم نرفتن اینجوری بهش برخورده؟خب وقتی شرایط اومدن رو نداشته چکار میکرده؟!

شوهرت هم دنبال بهانه اس اونم اگه  مراسمات قبلی رو اومده باشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چه ربطی داره یعنی فقط سر یه چهلم نرفتن اینجوری بهش برخورده؟خب وقتی شرایط اومدن رو نداشته چکار میکرده ...

میگفت حالا نیومده منو حضمئری بعد 6ماه دیده یه تسلیت نگفته تو خونه ای اومده که مادرم داده یعنی خونه داداشش

میگفت حالا نیومده منو حضمئری بعد 6ماه دیده یه تسلیت نگفته تو خونه ای اومده که مادرم داده یعنی خونه د ...

تسایت رو چند بار میگن مگه؟

یعنی شوهرت انتظار داشت تا خود سال زن داداشت هر روز بست بشینه ور دل شما؟

الکی داره سخت میگیره اگه کلا نمیومد میشد بگیم حق داشت ناراحت بشه ولی اینکه فقط چهلم رو نیومده نه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تسایت رو چند بار میگن مگه؟یعنی شوهرت انتظار داشت تا خود سال زن داداشت هر روز بست بشینه ور دل شما؟الک ...

سر کلا فوت نیومد حتی بعد مراسم داداشم تنهایی با مادرم 2بار اومد بازم زنداداشم نیومد.

سر کلا فوت نیومد حتی بعد مراسم داداشم تنهایی با مادرم 2بار اومد بازم زنداداشم نیومد.

خب پس حق داره ناراحت باشه

ولی اینکه بره بیاد فحشش بده نه،دیگه زندگیو بخاطر هر کسی برای خودتون تلخ نکنید