برای تعداد بالا
اول مرغ با روغن و زردچوبه تفت میدم
پیاز رنده شده رو تفت میدم تا طلایی بشه بعد رب گوجه رو با پیاز طلایی شده سرخ میکنم به روغن که افتاد خیلی کم آب میدم میگذارم با شعله کم به روغن بیفته تا بوی خامی رب از بین بره و زردچوبه و فلفل و آویشن و کمی دارچین میزنم و تفت میدم
بعد سس کم آب میریزم روی مرغ تا مزه دار بشه و مرغ له نشه و فقط بپزه
در آخر هم زعفرون دم کرده میریزم روی مرغ ها و خسیسی نمیکنم و آبلیمو و نمک
کره تفت میدم زرشک و زعفرون و شکر هم تفت میدم برای برنج
خیلی ساده درست میکنم