2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

107 بازدید | 14 پست

به اصطلاح مامانم که میخوام سر به تنش نباشه خیلی اذیت میکنه به عناوین مختلف به همه تو خونه گیر میده و دعوا میکنه ، غذا هم درست نمیکنه ولی اگه بکنه صدبار منت اش رو میذاره ، من افسردگی شدید دارم دیگه نمیتونم تحملش کنم شما جای من بودید دانشگاه خوب شهر خودتون ول میکردید برید یه جا دیگه یا اینکه مثلا اصرار کنید که توی همون شهر خودتون خوابگاه بگیرید؟ الان برم خوابگاه هم گل و بلبل نیست اینو میدونم ولی با خودم میگم حداقل ادب میشه و دیگه منو تهدید نمیکنه که از خونه برو بیرون چون منم غرور دارم ناراحت میشم هر دفعه آخر بحث میگه پاشو از خونه من برو بیرون 

شهریه دانشگاه هم هست ، واقعا دارم میپاشم از این حجم از بدبختی ، سر کار هم نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش کنار بیاید اونم مادره خسته میشه خب

شما باید جای من باشید ، اوکی خسته میشه ولی درسته بیاد یقه این و اونو بگیره و یه روز خوش برامون نذاره؟ من از وقتی یادم میاد همینقدر غیر منطقی بوده ، بچه های مردم رو میبینم خوش و خرم میرن بیرون میگردن ، اونوقت من ساده ترین چیزای زندگیم هم با بدبختی داره سپری میشه

بنظرم خواهرم برو خوابگاه ولی این دانشگاه رو از دست نده

بومی ام به بچه های دیگه به زور خوابگاه میدن من اولا باید خیلی باهاشون صحبت کنم که بهم بدن ثانیا نمیدونم به بچه ها چی بگم که چرا با اینکه بومی ام اومدم خوابگاه ،‌نمیخوام روم حساس بشن

دختر همسایه ما پزشکی میخوندتوی شهر خودمون بخاطر اختلافات شدید پدر و مادرش رفت خوابگاه همیشه شاگرد او ...

این چیزا خیلی خوبه ها ولی بعضی وقتا خب آدم با خودش میگه چرا من اینطوریم چرا همه چیزو باید سخت بدست بیارم  

بومی ام به بچه های دیگه به زور خوابگاه میدن من اولا باید خیلی باهاشون صحبت کنم که بهم بدن ثانیا نمید ...

دیگه خواهرم یه سوال 

حرف دیگران مهم تره یا آرامش خودت!؟!؟

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

دیگه خواهرم یه سوال حرف دیگران مهم تره یا آرامش خودت!؟!؟

نمیدونم ، هنوز خیلی چیزا برام حل نشده ست 

همینطور فقط دارم روزا رو میگذرونم بدون اینکه برام مهم باشه دارم چیکار میکنم

نمیدونم ، هنوز خیلی چیزا برام حل نشده ست همینطور فقط دارم روزا رو میگذرونم بدون اینکه برام مهم باشه ...

خواهرم الان تنها مشکات باید این باشه که آرامش رو برای خودت فراهم کنی

وقت طلاست ، هدرش نده خواهرم

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

خواهرم الان تنها مشکات باید این باشه که آرامش رو برای خودت فراهم کنیوقت طلاست ، هدرش نده خواهرم

برای اینکه خوابگاه این مدلی بدن باید برم مرکز مشاوره دانشگاه و شرایطم رو توضیح بدم تا نامه بزنن به خوابگاه فقط سه چهار هفته طول میکشه نوبتم بشه کلا نمیدونم اساسا باید چیکار کنم

خب نگرانم همکلاسی های دانشگام هی بپرسن تو که بومی هستی چرا خوابگاه میری؟ چی جواب بدم

بگو خونه مون شلوغه تمرکز درس خوندن ندارم، ضمنا هیچوقت خودت رو موظف ندون به کسی جواب پس بدی زندگیت فقط به خودت مربوطه