2777
2789
عنوان

عنوانم معتبر نیس میشه بیاین😂

97 بازدید | 11 پست

ف*ال تاروت، بهش اعتقاد دارین؟ تا چه حد درسته؟ 

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خیلییییییی و واقعا برام درست در اومده

واسه منم تقریبا درست در اومد. خواستم ببینم تجربه ی بقیه چی بوده. فقط اینکه میگن اولین فالی که اومد درسته میتونم دوباره بگیرم؟ 

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرهچطور؟

میشه بگی دربارم چه حسی داری؟ چطور میتونم از این حال خلاص بشم؟ 

میشه بگی دربارم چه حسی داری؟ چطور میتونم از این حال خلاص بشم؟

تو مثل کسی هستی که وسط جمع نشسته ولی حس میکنی هیچکس نگاهت نمیکنه این حال نشونه اینه که باید اول خودت رو ببینی بعد بقیه هم میبیننت خلاص شدن از این حال یعنی یاد گرفتن ایستادن روی پای خودت نه انتظار برای نجات از بیرون

مهربون سایتتونم

تو مثل کسی هستی که وسط جمع نشسته ولی حس میکنی هیچکس نگاهت نمیکنه این حال نشونه اینه که باید اول خودت ...

درسته. 

میشه اینم بگی؟ یه چیز تو ذهنمه بگو چه اتفاقی برام میفته تو این راه، به صلاحه یا نه، صلاح من نه هااا کلا

درسته. میشه اینم بگی؟ یه چیز تو ذهنمه بگو چه اتفاقی برام میفته تو این راه، به صلاحه یا نه، صلاح من ن ...

تو راهی که توی ذهنت داری اولش سختی و گیجی میاد سراغت ولی همون سختی‌ها باعث میشه چیزهایی ببینی که توی مسیر صاف هیچ وقت نمی‌دیدی این راه به صلاح کلیه چون آدم رو از ایستایی درمیاره و به حرکت و رشد می‌کشونه حتی اگر شخصی درد داشته باشه برای جمع و آینده مفیده

مهربون سایتتونم

تو راهی که توی ذهنت داری اولش سختی و گیجی میاد سراغت ولی همون سختی‌ها باعث میشه چیزهایی ببینی که توی ...

خیلی ممنون♥

تو راهی که توی ذهنت داری اولش سختی و گیجی میاد سراغت ولی همون سختی‌ها باعث میشه چیزهایی ببینی که توی ...

عزیزم یه چیزی بپرسم؟ میشه بگی لباسم چه رنگیه😅

تا حالا از حس شیشم چیزی نپرسیدم واسم جالب میاد