2777
2789
حوصله خوبی داری من به ندرت ابنکارومیکنم یاحذف میکنم غذارو یاهمه بایدبخورن

نه عشق اشپزی ام لذت میبرم یکی بگه چی دوست داره همونو بپزم...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری باپنیرپیتزا.کالریش سربه فلک میکشه اینجوری خیلی سنگین میشه

مثل ماکارونی رشته ای درستش میکنیم موقع ای که خواستیم دم بدیمش روش پنیر میریزیم، بعد آدم هرروز که اینجوری نمیخوره این موقع ها رو شل کن اشکال نداره 

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

مثل ماکارونی رشته ای درستش میکنیم موقع ای که خواستیم دم بدیمش روش پنیر میریزیم، بعد آدم هرروز که این ...

من هم خودم چاقم هم پسرم همون معمولیشم باعذاب وجدان میخوریم.ماکارونی سبزیجات طعم خاصی داره هیچوقت نگرفتم

شوهرم کلا ادایی نیست ولی پاستا (همون ماکارونی ولی غیر دمی) رو بیشتر ترجیح میده

خودشم انصافا خوب درست میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من هم خودم چاقم هم پسرم همون معمولیشم باعذاب وجدان میخوریم.ماکارونی سبزیجات طعم خاصی داره هیچوقت نگر ...

نه طعمش مثل سادست فرقی نداره، برای خودتون از این پاستا های جو دوسر میتونید بگیرید

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

خب دوست نداره زور که نیس ! انصافا رشته ای خوشمزه تره بعدشم چه عجیبین شما از الان ناهار پختی ؟ کو تا ...

من همیشه بعدصبحانه نهارموبارمیزارم ۱۱بچه هانهار میخورن تاظهرخوب ته چینش سرخ میشه به مرورباشعله کم

شوهر منم فرمی نمیخوره

بچه هام فرمی دوست دارن

منم همه رو باهم قاطی میکنم فرمی و رشته رو

موقع سرو رشته ای ها بیشترش برداشته میشه برای شوهرم 

فرمی ها میمونه برا بچه ها

همه به مرادشون میرسن

شوهرم کلا ادایی نیست ولی پاستا (همون ماکارونی ولی غیر دمی) رو بیشتر ترجیح میدهخودشم انصافا خوب درست ...

ولی دم دادن واقعا لازمه برای ماکارونی ربی ۵۰درصدخوشمزه ترش میکنه