2777
2789
همچین هم بلند نیستی ما خانوادگی از این بلند تریم خودم ۱۷۸ ام هر جا میریم ازمون تعریف میکنن البته قد ...

اره من بابامو داداشم اینا تقریبا ۱۷۸یا ۱۸۰ هسنن 

دقیقا مشکل من اینه که چهارشونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من بابامو داداشم اینا تقریبا ۱۷۸یا ۱۸۰ هسنن دقیقا مشکل من اینه که چهارشونم

مردای ما ک 186 ۱۸۸ اینان 

قد بلند برای مرد ۱۸۰ به بالاس 

برای زن ۱۷۵ 

زیاد بلند حساب نمیشه شما هم برو باشگاه 

مردای ما ک 186 ۱۸۸ اینان قد بلند برای مرد ۱۸۰ به بالاس برای زن ۱۷۵ زیاد بلند حساب نمیشه شما هم برو ب ...

من نسبت به دوستام وقتی کنارشون وایمیستم خیلی بلندم 

بعد بچه های الانم همشون کوچولو موچولوعن به خاطر این بیشتر به چش میام 

شما هم احتمالا قد بلندیتون ارثیه 

وگرنه تاجایی که من میدونم به ۱۶۷یا ۱۶۸ به بالا قد بلند حساب میشن 

من نسبت به دوستام وقتی کنارشون وایمیستم خیلی بلندم بعد بچه های الانم همشون کوچولو موچولوعن به خاطر ا ...

من استاندارد جهانی رو گفتم

الانم دهه هشتاد اواخرش و اوایل نود خیلی بلند ترن از سنشونن اتفاقا بچه ها درشت تر از قبل شدن اونایی هم ک کوتاهن میرن دکتر اصلاح میکنن 

کجای ۱۶۸ بلنده اخه مادر شوهرم همین قده اصلا بلند نیست معمولیه

از قدت ناراضی هستی چرا دیگ الکی میگی 

من استاندارد جهانی رو گفتم الانم دهه هشتاد اواخرش و اوایل نود خیلی بلند ترن از سنشونن اتفاقا بچه ها ...

عزیزم شما احیانا بچه مدرسه ای ها رو دیدیدین که روز به روز کوچیکتر و ضعیف تر میشن که این حرفو میزنین 

شما قدت بلند تره ای قدر رو بلند نمیدونی به من مربوط نیست 

ضمنا من الکی نمیگم شما چون بلند تری فقط اینطوری فکر میکنی 

عزیزم شما احیانا بچه مدرسه ای ها رو دیدیدین که روز به روز کوچیکتر و ضعیف تر میشن که این حرفو میزنین ...

بچه مدرسه ای ها مخصوصا دبستانی ها تو سن رشدن اونارو نباید ملاک قرار بدی چون اکثر بچه ها یهو استخون می‌ترکونن یسر ب راهنمایی دبیرستان ها بزن ببینی چقدر نسبت ب دهه های قبل هیکلی تر قد بلند ترن

استاندارد جهانی رو هم میتونی با همین گوشی دستت سرچ کنی ببینی دقیقا داری الکی حرف میزنی ۱۶۸ ک اصلا بلند محسوب نمیشه 

شما هم ناراضی هستی برو جراحی انجام بده کوچیک تر بشی انقدر ناراحت نشدن نداره

بچه مدرسه ای ها مخصوصا دبستانی ها تو سن رشدن اونارو نباید ملاک قرار بدی چون اکثر بچه ها یهو استخون م ...

من نگفتم دبستانی ها 

وقتی همه بچه ها رو با هم می‌سنجم میبینم دارن کوچیک تر میشن همه هم موافق ای موضوعن پس واقعا همینه

من هیچ کاری به استاندارد جهانی ندارم شاید تو کشورای دیگه قد متوسط ۲ متر باشه به من ربطی نداره من توی کشور خودمو میگم 

ضمنا لازم نکرده به من بگین چیکار کنم چیکار نکنم 

بچه مدرسه ای ها مخصوصا دبستانی ها تو سن رشدن اونارو نباید ملاک قرار بدی چون اکثر بچه ها یهو استخون م ...

خدایش ولی ۱۷۰ برای یک خانوم قد بلند حساب میشه

حالا شما ژنتیکتون بلندتره دلیل نمیشه به ۱۷۰ متوسط بگی

مثل کسی که وزن ۹۰ رو نمیگه چاق چون خودش ۱۰۰ کیلو وزنشه

من نگفتم دبستانی ها وقتی همه بچه ها رو با هم می‌سنجم میبینم دارن کوچیک تر میشن همه هم موافق ای موضوع ...

چقدر گارد داری جبهه گرفتی

مگ رای گیری شده ک میگی همه موافقن یا مخالف 🤣

بچه های نسل جدید درشت ترن کاملا مشخصه من مدرسه برادرم رفتم اینطور بود خیلی داری حرص میخوری منم دلم سوخت برات گفتی میگن نردبون بهت گفتم بری جراحی خود درگیر 

خدایش ولی ۱۷۰ برای یک خانوم قد بلند حساب میشهحالا شما ژنتیکتون بلندتره دلیل نمیشه به ۱۷۰ متوسط بگیمث ...

خیلی بی ربط بود حرفت من از خودم نمیگم ک داری میگی ژنتیکت بلنده تو دنیا اینجوریه

اون خانمم داشت میگفت نه قد بلند بده نا راضیم

منم جواب اونو دادم وگرنه برای بعضیا ۱۶۰ هم بلنده چون خودشون نهایت قدشون ۱۵۰

خیلی بی ربط بود حرفت من از خودم نمیگم ک داری میگی ژنتیکت بلنده تو دنیا اینجوریه اون خانمم داشت میگفت ...

اتفاقا ربط داشت ما کاری به قد کشورهای دیگه نداریم چون داریم اینجا زندگی می کنیم قرار نیست ما خودمون رو با بلندترین افراد جهان مقایسه کنیم

ما همیشه باید متعادل باشیم و اینکه اره بچه‌های الان هم خوشگل ترن و هم خداییش قد بلندتر شدن چون تغذیه‌ها بهتر شده، میبینی طرف کاملا شبیه مادره ولی چهره‌ای بسیار زیباتر، چون فقط ظاهر نیست از درون کامله و ویتامین بدنش کامله و جذاب‌تر نشون میده..همون دماغ، همون چشم‌ها ولی عجیب زیباتره

اتفاقا ربط داشت ما کاری به قد کشورهای دیگه نداریم چون داریم اینجا زندگی می کنیم قرار نیست ما خودمون ...

ایرانم جزوی از این سیاره هست دیگ منم نگفتم با بلندترین افراد جهان مقایسه کنیم میانگین رو گفتم بعدش ۱۷۰ واقعا تو اروپا قدی نیس

یا تو همین ایران شهرای ترک نشین کرد نشین همشون قد بلند خوشگل خوش هیکلن بازم هر کی سلیقه ای داره و نباید بیای بگی قد بلند خوب نیس کسی ک از چیزی راضی نیس میره اصلاحش میکنه