2777
2789
عنوان

کیا وضعشون خوبه هرچی دلشون خواس میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 23 پست
شوهر من نداره اگه داشت میداد دوسدارم خودم یه کاری بکنم پول دربیارم ولی نمیدونم چ کاری

منم بش میگم بزار حداقل خودم برم کار میگ من وضعم بده مگ دلم میخاد بتونم تو روش بگم وضعت خوبه اما خرج نمیکنی اما نمیتونم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

اخه چجوری ۲۰ روز پس حتما زیاد پول داری من آرزومه فقط سالی سه بار درست و حسابی خرید کنم یه بار عید یه ...

نه عزیزم حقوق همسرم معمولیه ولی بچه‌هام زیاد پرتوقع نیستن بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک امسال اولین سالیه که هیچ قسط و کرایه خونه و .....ندارم واسه همین عقده کردم😅هرچی داریم رو خرج میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم حقوق همسرم معمولیه ولی بچه‌هام زیاد پرتوقع نیستن بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک امسال اولین سالی ...

یه سوال 

چه روش تربیتی رو انجام دادید که بچه هاتون کم توقع هستن

امروزه بچه ها خیلی پر توقع شدن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه سوال چه روش تربیتی رو انجام دادید که بچه هاتون کم توقع هستنامروزه بچه ها خیلی پر توقع شدن

فک میکنم بیشتر ذاتیه دختر نوجوونم به نسبت هم سن هاش خیلی آروم تر و  سربه راه تره کلا رفتارش همینه