2777
2789

سر مسائل مالی از دیشبه با شوهرم قهرم کلاه سرش گزاشتن

اینا برادر ها با هم شریک بودن و الان هم چک داره میخواد ماشین رو بفروشه و برادرش هم پول کم داره سر اون میخواد طلای منم بفروشن به جا داداشش از پیشه قهرم نگاش نمی کنم بعد دعوامون شد گفت ۱۰ساله دارم کار میکنم تو همش از صبح تا شب تو خونه خوابی و کاری نمی کنی یک لقمه غذا هم ساعت ۲ بعد ازظهر بهم میدی 

اینقدر اعصابم خورد شد من یک گردنبند از این سکه ای ها داشتم همون اول عروسی دادم رفت باهاش ماشینشو عوض کرد باز دوباره طلا دادم رفت باهاش کار دومشو شروع کردم  که گفتم سرمایش باشه دل گرم بشه  الآنم نصف طلا ها خودم کار کردم آنلاین شاپ کوچیکه داشتم خریدم بعد همش موقع دعوا میگه بلند شو برو خونه بابات و نیا منم گفتم حتما میرم و رفتم لباسمو عوض کردم آمدم تو خونه دیگه دیدم شوهرم به همکارش زنگ زد بریم سر کار بچه ها هم خواب بودن دیگه دلم سوخت کجا برم بچه هام تنها هستن نشستم اون گفت بیشین یکم فکر کن شعورت برسه

بخاطر خانواده و داداش بیشعورش به من چسبیده که باید طلا هاتو بدی  داره مجبورم می کنه با دعوا گفت صبر کن از دستت همشون رو در میارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان که رفته حتی شده طلاهات بچینی از دستت بچین ببر بده مادرت 

بگو نمیدم ببینم میخوای چیکار کنی 

زنگ.بزن به مادرشوهرت یا برادر شوهرت بگو طلا زن خودتو بفروش به ماچه

چه بی شخصیت 

از اول نباید عادت میدادین به طلا فروختن 

الانم یه قرون ندین به این افراد سودجو که با قلدری دنبال هدفشون هستن 

طلبکار انقدر رو نداره که این مثلا شوهرا دارن 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

برو یه صندوق امانات تو بانک بگیر بزار بانک

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

داداشش زن نداره؟اکه جاداره طلاهاتو ندهاگرنع همه رو نده

چرا زن داره ولی تو عقده طلا داده به زنش پدر زنش هم عروسی پسرش رو گرفته قرض بالا آورده گرفته اینا رو فروخته منم میگم برو از پدر زنت بگیر میگه نه اونا نمیدن منم گفتم پس به من ربطی نداره برادرت بره پولشو جور کنه دیوار کوتاه تر از من پیدا نکرده

دقیقا من اینا رو جمع کردم برای بچه هام گفتم فردا سرمایه ای داشتم باشیم بعد این رفت گند زد به همه چی با ندونم کاری و حسودی به شوهر خواهرم رفت کار راه انداخت الان هم توش مونده

بگو باشه فکر کردم  که اگر برادرتم بود  هزار سال به تو طلای زنش رو نمیداد ولی من به خاطر تو به شرط گرفتن سفته با با امضاضامن معتبر میدم اگر همین میزان گرم طلا که بردی فروختی همون میزان بخرن بدن  قبوله اگر نه  هیچی یه هزاری نده

قبول نکرد پاشو برو خونه پدرت به مادرشوهرتم زنگ بزن بگو خوب شد حالا پول مهریه من بدید

شوهر من الان مثل چی پشیمون که چرا پول به برادرش داده ولی خوب فایده اش چیه اونا خونه ومغازه دارن ما مستاجر لنگ پول پیش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چرا زن داره ولی تو عقده طلا داده به زنش پدر زنش هم عروسی پسرش رو گرفته قرض بالا آورده گرفته اینا رو ...

واااا

پس نده

طلاهاتو قایم کن

شوهرت باشه یه چیزی

برادرشوهر زور داره.

یا اگه دادی در مقابلش یه جیزی به نامت بزن

درست هم بزن که نتونه پس بگیره

چرا زن داره ولی تو عقده طلا داده به زنش پدر زنش هم عروسی پسرش رو گرفته قرض بالا آورده گرفته اینا رو ...

زنش سیاستش هست مگه میشه طلا عروس زن مردم  رو برد فروخت برادرشوهرت میتونه بره شکایت کنه از پدرزنش بگیره که طلای زن منو فروختن 

الکی میگن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.