2777
2789
عنوان

واقعا چرا زن های ایرانی اینجوری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علتش رفتار نادرست مرد ایرانیه. از نظر روانشناسی.وقتی یه زن از سمت شوهرش کمبود داشته باشه ,میاد به جاش پسرش رو شریک عاطفی خودش،پشت و پناه خودش میبینه.در حقیقت پسر میشه شوهر مادر!

و عروس هم میشه هووی مادرشوهر

این میشه نتیجه ی یک عمر رقابت،حسادت،رفتار و افکار بیمارگونه ی مادرشوهر .

چرا ماها این فرهنگ رو داریم اخه مگه مثلا چه چیز خاصیه یه ازدواج یه رابطه جنسی یه زایمان و یه زندگی م ...

ببین یه مقدار به خاطر اینکه همش به خاطر اینکه طرف تا مادر میشه همه چیز فدای فرزند دیگه خودش فراموش میشه تا بچه بزرگ میشه خودش میخواد زندگی مستقل تشکیل بشه مادر بچه نیس خیلی غمگین و افسرده میشه .وابستکی وابستگی زیاد.طرف تا مادر میشه تا اخر ابد تو خونه بمون نرو سرکار .

والا همه اتیشا تو‌جور زناس من مامتنم باهتم مث مادر شوهره

بیا الان چرا باید مادرت مثل مادرشوهرت باشه 

مگه مثلا  چه اتفاقی خاصی افتاده 

تو ی ادم معمولی تو ی جامعه معمولی با ی شوهر معمولی و زندگی معمولی مثل همه ی ما ها هستی حالا کمی بالا و پایین 

اونوقت مادر تو چه فکری باید بکنه که بلای جون تو بشه ...انسان واقعا مغزش نمیکشه . اینا ی جوری دخالت میکنن گویا مثلا جنگ ایران و آمریکا هست ...اخه هرچی نگا میکنم جز ی روتین معمولی زندگی چیزی نمی بینم نمی فهمم چرا سرشون تو همه چی هست 

عقده باعثش میشه ، توی جوونی فشار بهش وارد شده از طرف خانواده شوهر ، نتوانسته از خودش دفاع کنه ، با خ ...

اخه تا کی .... قرن هاست اینه ؟

یعنی ی زن تو پنجاه سال همینجور با عقده میمونه تا پدر بعدی رو در بیاره . 

مگه مثلا زندگی چی داشت ... 

خشم مادر شوهر معمولا بابت ظلم هایی هست که شوهرش بهش کرده و جامعه دعوتش کرده به صبوری و سازش!

پس الآن چشم نداره ببینه پسرش داره در حق عروسش خوبی میکنه

خشم مادر زن هم بابت اینکه چند قدم جلوتر زندگی رو میبینه و میدونه سازگاری بیش از حد دخترش عاقبتش باز تولید یه زن ناراضیه!

هر جا یه مادر داره داد میزنه یعنی یه پدر بی عرضست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا ماها این فرهنگ رو داریم اخه مگه مثلا چه چیز خاصیه یه ازدواج یه رابطه جنسی یه زایمان و یه زندگی م ...

بقیه جاهای دنیام هست بابا

مثلا یادمه یه مدت جورجینا با مادر رونالدو درگیر بود

یا عروس کوچیکه خانواده سلطنتی انگلیس هنوز که ملکه نمرده بود  تو یه مصاحبه برگشت گفت که در ایام بارداری  ملکه و بقیه مدام رو مخم بودن که خدا کنه بچه به خودت نره و رنگین پوست نباشه !! و الی اخر کلی مثال بین المللی دیگه

روتین زندگی بشر همیشه همین بوده

مشخصه زندگی جمعی همینه

کسی اگه میخواد از این حرفا براش پیش نیاد باید بره تو غار زندگی کنه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مشکل بزرگی به اسم ازدواج های قبیله ای و معضلی به اسم خانواده های گسترده مشکل اینه بچه ها تا قبل ازدو ...

چطور حذف میکنی 

مشکل اینه اینا حذف نمیشن 

بلکه موقتا حذف میشن بعد با قدرت برمیگرده .