2777
2789

چرا مادر شوهرا و مادر زن های ایرانی اینجوری  ان 

من تعجب میکنم 

ایا در کشور های دیگه اینجوریه 

ایا همیشه بین ادما تو خانواده ها یه ادم رو مخ هست ؟

چرا همیشه اینجوری ناله و خستگی از دست مادرزن و مادرشوهر داریم 

مگه ی زندگی معمولی چیه واقعا ...

یه ازدواج ، یه زایمان ... و یه سری روتین معمولی زندگی برای یه دختر و پسر جوون  یه زوج جوون . مگه این چقدر پیچیدگی داره که از صبح تا شب انگشت یه زنی به اسم مادر شوهر یا مادر زن وسط زندگی ها باشه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر تو کشورای آسیایی هستتو غرب هم هست اما کمرنگ‌تره

چرا ماها این فرهنگ رو داریم اخه 

مگه مثلا چه چیز خاصیه 

یه ازدواج یه رابطه جنسی یه زایمان و یه زندگی معمولی 

اصلا نمیفهمم چی این ماجرا خاصه که قرن هاست تکرار میشه و قرن هاست همیشه یکی از مادرا انگشت میکنن تو زندگی جوون ها 

عزیزم ‌کلا فرهنگ‌ ایرانی اینجوری هست که دخالت اطرافیان زیادهدیگه چه برسه مادرشوهر و مادرزنالبته ایرا ...

به نظر من از بین نمیره 

البته امیدوارم  کمرنگ بشه واقعا 

ولی خیلی متعجب ام چرا همیشه درگیر این موضوعاتیم  نکنه خیلی دیگه بیکاره زن شرقی .... والا اخه نگا کن . 

مادر زن که کاری نداره چندان 

مادرشوهرم تو فرهنگ مرد سالار این مدله 

الان خیلی بهتر شده 

شما بری کشورهایی مثل هند و پاکستان متوجه وخامت وضعیت میشی تازه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مشکل بزرگی به اسم ازدواج های قبیله ای و معضلی به اسم خانواده های گسترده 

مشکل اینه بچه ها تا قبل ازدواج و حتی بعد ازدواج مستقل نمیشن ‌. نه از نظر عاطفی نه مالی . والدین هم اجازه ی استقلال نمیدن به بچه هاشون و اصلا خانواده ی جدید رو خانواده نمیدونن . مالکیت گرایی از فرزندشون به عروس و داماد و در آینده با شدت بیشتری به نوه شون دارن ‌. وابستگی های قبل ازدواج به بعد ازدواج منتقل پیدا میکنه ‌. رفت و آمد و معاشرت گسترده میشه . قبلا فقط با فامیل خودت بالا پایین داشتی و حالا فامیل همسرت هم اضافه میشه 

من فردگرام . همینجوری هم ازدواج کردم . از نظر من خانواده ی جدید ، خانواده ی اصلی و مرکزی هست و بقیه فقط فامیل ها و بستگانی که اگر حال خوبی کنارش نداشته باشم حذف میشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مادر زن که کاری نداره چندان مادرشوهرم تو فرهنگ مرد سالار این مدله الان خیلی بهتر شده شما بری کشورهای ...

خدا به دور . اونام پس بدبخت ان 

اخه این چه مرد سالاری هست اگه نتیجش اینه اصلا 

چون اصلا مرد سالار نیست . یه زن باز اون وسط داره سالاری میکنه 

نمی دونم این فرهنگ بین عرب ها هم هست ؟

یا بین ماها و اطراف ایران ؟

خیلی کنجکاو ام بفهمم ریشه ی این حرکات از چی میاد 

چرا ماها این فرهنگ رو داریم اخه مگه مثلا چه چیز خاصیه یه ازدواج یه رابطه جنسی یه زایمان و یه زندگی م ...

چون این وسط شیطون و هوای نفس ادم ها بیکار نیست، به وسوسه ها گوش می دند، آدمی که خدا ترس و تقوا داشته باشه، حرف اش را صدبار می سنجه بعد می زنه.

در کشورهای دیگه هم هست

خدا به دور . اونام پس بدبخت ان اخه این چه مرد سالاری هست اگه نتیجش اینه اصلا چون اصلا مرد سالار نیست ...

بله بله بین عربها هم پررنگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴