2777
2789

خود من این روزها بشدت و بشدت حال روحی داغونی دارم انقددد داغون که دلم بر خودم میسوزه مدام تو ذهنم دارم با خودم حرف میزنم بزوررر دلم میخاد زندگی کنم ولی دوباره یه اتفاق میوفته و من بشدت بهم میریزم از جمع از ادما متنفرم شاید باورتون نشه ولی نمیتونم دو کلمه درست حسابی با یکی صحبت کنم صدام میگیره تپق میزنم کلمها از دستم در میره و ……چرا باید زندگی من اینطوری باشه از وقتی یادمه دارم میجنگم با افسردگی با هزار تا مرض روحی که دارم و هرروزززز بدتر از قبل

دیگع ادم شادی نیستم هیچی برام جذابیت نداره و از جمع و اجتماع و تفریح و همچی حالم بهم میخوره

میشه دعا کنید حالم خوب بشه؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال منم زیاد خوب نیست.خستم.

میدونی من اینطوریم پیش خودم که خب الان همه حالشون بده ولی من میدونی چطوریم درگیری ذهنی شدید اعتماد به نفس بیش از حد پایین عصبانیت زیاد تنفر از اجتماع بعد خیلی برام جالبه تازگیا اصلا نمیتونم حرف بزنم حس میکنم طرف فکر میکنه عقب موندم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

دارو دزمانیو امتحان کردی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
نه میترسم چون بشدت اعتیاد پیدا میکنم به یه چیزی ولی خیلی دلم میخاد

برو زیر نظر روانشناس مجزب اگ لازم باشه میفرستت روانپزشک

کنار هم معنا دارن 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...