2777
2789
سالهاس ماما هستممسیول ثبت زمان تولد کسی غیر از پرستار یا مامایی هست که نوزاد رو تحویل میگیرهبلافاصله ...

پس اون برگه ای که من که همراه مادر بودم گفتن باید براز ایستگاه پرستاری بگیرم چی بوده؟ زمان تولد توش نوشته شده بود که دقیق نزدن و همون تایمی که رفتم دنبال اون برگه رو زدن 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه با نظم بودن

اره خیلی داخل همون اتاق عمل پزشک اطفال اومد بچه رو معاینه کررد ک خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه و چون پسر بود بیضه و ایناشم معاینه کرد

بعدم بچه رو گذاشتن تو جای مخصوصش رفتم ریکاوری اوردن پیشم و ازم تا بخش جدا نکردن ماما روی سینم نگهش داشته بود شیر بخوره خواب ک رفت جداش کردن بردن اتاق مخصوص

پس اون برگه ای که من که همراه مادر بودم گفتن باید براز ایستگاه پرستاری بگیرم چی بوده؟ زمان تولد توش ...

گواهی ولادت رو موقع ترخیص پرینت میکنن

اما ساعت ولادت موقع زایمان ثبت میشه و تو سامانه سیستمی که به وزارت بهداشت هم متصله ثبت میشه