2777
2789
جدیدا اره اینکارا میکنن زمان من فکر کنم نبوده

الان هم فک نکنم همه جا انجام بدن دیگه بعضی دکترا خیلی حوصله مند و با جون و دل و عشق کارشون رو انجام میدن به این چیزا هم توجه میکنن وگرنه که براشون مهم نیست و وظیفه شون هم نیست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هم فک نکنم همه جا انجام بدن دیگه بعضی دکترا خیلی حوصله مند و با جون و دل و عشق کارشون رو انجام ...

اره منم شنیدم لابد بیمارستان خصوصی بودن اونجا وی ای پیه😂

ن

اها ممنون بابت راهنمایی عزیزمایشون طبیعی زایمان کردن یا سزارینچون شنیدم سزارینا دور میزنن

من سزارین شدم ساعت ۷ و بیست دقیقه صبح تو اتاق عمل ساعت بود مامایی ک بچه رو اورد بیرون ب اون یکی گفت ثبت کنه همون لحظه براهمین دقیقه دقیقه ساعتش

عزیزم بخاطر پروسه سزارین طول کشید یا کلا در حالت عادی زمان برد

خالم حداقل یک ربع بعد سزارینش خب همچنان ولخل اتاق عمل بود و اون موقع که نمیشد ثبت کرد چون باید بیرون میومد که ما بدونیم و بریم ایستگاه پرستاری برگه بگیریم . بعد تا بیرون نیومد بردنش اتاق دیگه و ده دیقه طول کشید بچه رو بیارن.. کس دیگه ای نبود من بودم و نمیدونستم باید چیکار کنم..بازم یه ده دیقه گذشت یه پرستار اومد گفت برو ایستگاه پرستاری برگه بگیر.. رفتم بگیرم همونجا طرف ساعت رو نگاه کرد و زد..

شاید اگه میدونستم مثلا تفاوتش نهایت ۲۰ دیقه بود ولی من نمیدونستم و طول کشید بیشتر و خودشون هم دیر گفتن

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خالم حداقل یک ربع بعد سزارینش خب همچنان ولخل اتاق عمل بود و اون موقع که نمیشد ثبت کرد چون باید بیرون ...

اها همراه باید برگه بگیرع بزنه؟یا خودشون بچه میبرن میزننن براش

ن

من سزارین شدم ساعت ۷ و بیست دقیقه صبح تو اتاق عمل ساعت بود مامایی ک بچه رو اورد بیرون ب اون یکی گفت ...

خصوصی بود؟

سالهاس ماما هستم

مسیول ثبت زمان تولد کسی غیر از پرستار یا مامایی هست که نوزاد رو تحویل میگیره

بلافاصله بعد از تولد ،از روی ساعت دیوار ساعت ولادت اعلام میشه و‌ثبت میشه

اها همراه باید برگه بگیرع بزنه؟یا خودشون بچه میبرن میزننن براش

جقیقتا من تجربه ای ندارم و سر در نمیارم همه همراهی من با زائو همون یه بار بود که به من گفتن باید بری برگه بگیری..

حالا شایدم اون برگه اصلا گواهی تولد نبوده . ولی خب ساعت تولد رو توش باید ثبت میکرد که دقیق نزد