2777
2789

منظورم. ساعت با دقیقه دقیق

دقیقا همون لخضه ثبت کردن برا بچتون؟

سال ۸۰ چطور بوده دقیق ثبت میکردنه؟؟

ن

الانم روزوساعتش دقیقه امادقیقش نه،اون موقعهارونمیدونم6

اها یعنی دقیقه دقیق‌ نمیزنن درسته؟

من بیمارستان رفتم و‌گرفتم گواهی تولد خودمو متولد ۸۳ هستم

بنظرتون دقیق میتونه باشه دقیقه هم داره ولی بنظرم نمیشه اعتنا کرد تا بیا بچه خشک کنن و امپول بزنن و فلان کنن

ن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا دختر خالم پارسال ۱ ظهر به دنیا اومد تا از اتاق عمل بیرون اومد و لباس تنش کردن و.. بعدش من رفتم کاراشو بکنم جای پرستار.. تایم تولد همون دقیقه رو زدن . ‌گفتم بچه نیم ساعت میش به دنیا اومد این دقیق نیست که‌‌.. گفتن مهم نیست اشکال نداره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اها یعنی دقیقه دقیق‌ نمیزنن درسته؟من بیمارستان رفتم و‌گرفتم گواهی تولد خودمو متولد ۸۳ هستمبنظرتون دق ...

بچه من بدنیااومدهمونجاگفتن ساعت وتاریخ ودقیقه روولی بازم پنج دقیقه دیرترثبت کردن

اها یعنی دقیقه دقیق‌ نمیزنن درسته؟من بیمارستان رفتم و‌گرفتم گواهی تولد خودمو متولد ۸۳ هستمبنظرتون دق ...

نه دقیق نیست متاسفانه هر موقع همراه تون بره کارای پرونده شو انجام بده همون موقع میزنه حالا خدا نکنه ۵ ساعت گذشته باشه اصلا 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

نه بابا دختر خالم پارسال ۱ ظهر به دنیا اومد تا از اتاق عمل بیرون اومد و لباس تنش کردن و.. بعدش من رف ...

اها ممنون بابت راهنمایی عزیزم

ایشون طبیعی زایمان کردن یا سزارین

چون شنیدم سزارینا دور میزنن

ن

بچه من بدنیااومدهمونجاگفتن ساعت وتاریخ ودقیقه روولی بازم پنج دقیقه دیرترثبت کردن

یعنی چی؟یعنی بلند اعلام کردن که بدونی؟

اها ممنون بابت راهنمایی عزیزمایشون طبیعی زایمان کردن یا سزارینچون شنیدم سزارینا دور میزنن

سزارین عزیزم