2777
2789
عنوان

سیسمونی

73 بازدید | 12 پست

خانما برای بچه تون خودتون سیسمونی خریدید با شوهرتون یا مادرتون خرید؟

من چون خانواده شوهرم هیچ رسم و. رسومی برام انجام نداد می‌خوام به مادرم بگم سیسمونی نیارع خودمون بخریم

اگر هم  شوهر و خانوادش اعتراض کردن بگم شما خیلی چیزا رسم نداشتین ما هم مثل خودتون رسم نداریم

نظرتون چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب پس از الان به شوهرت بگو که خودت باید سبسمونی بخری که آمادگی داشته باشه و نزدیک زایمانت چالش نداش ...

بنظرتون خانوادش خیلی عصبی میشن نه؟

چون یادمه قبلا به  من می‌گفتن شما هم رسم دارین انواع آجیل و عسل و روغن حیوانی برای بارداری برای دختراتون بیارین 

یعنی از اون موقع به فکر بودن

بنظرتون خانوادش خیلی عصبی میشن نه؟چون یادمه قبلا به من می‌گفتن شما هم رسم دارین انواع آجیل و عسل و ...

قطعا ناراحت میشن اما واقعا سیسمونی وظیفه شوهرت هست 

همونموقع به خانواده اش میگفتی ما اصلا رسم سیسمونی نداذیم

قطعا ناراحت میشن اما واقعا سیسمونی وظیفه شوهرت هست همونموقع به خانواده اش میگفتی ما اصلا رسم سیسمونی ...

تو فکر این چیزا نبودم واقعا اون موقع 

آخه خودشون خیلی به چیزهایی که قراره از دیگران بگیرن پایبندن

تو فکر این چیزا نبودم واقعا اون موقع آخه خودشون خیلی به چیزهایی که قراره از دیگران بگیرن پایبندن

اینبار چیزی گفتن بگو والا ما رسم داریم مادرشوهر فلان چیر رو بده مثلا آجیل و‌روغن 

یا بگو ما رسم داریم مادرسوهر طلای سنگین بده