ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 عنوان خوش ب سعادت دخترایی که 232 بازدید | 24 پست حتی دوست پ س ر ش و ن هم بهشون وفاداره .... مخصوصا اگه تیکه باشه پسره ...چقدددر ی آدم باید خوش شانس باشه و خدا براش بخواد... خدااا برا ما هم بخواه . شکرا لله... الساعه لطفا .... 1404/09/13 | 03:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maya__w عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 858 تجربه ثابت کرده تیکه ها معمولا وفادار نیستن 😂😂 منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5401 اولین بار جز خوشبخت ترینا قرار گرفتم😂 چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 تجربه ثابت کرده تیکه ها معمولا وفادار نیستن 😂😂 هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شانس ما ک اونا برا بقیه اینطورن ....
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25116 هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شان ... شوهرت بی وقتست؟ بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 اولین بار جز خوشبخت ترینا قرار گرفتم😂 خووش بهت پیشنهاد داد ؟ میشه بگی چجوری بودی اومد سمتت ؟ ویژگیهات لطفاااا
maya__w عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 858 هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شان ... کم هست دیگه پسرا جنبه ندارن تازه همون درب و داغونام فک میکنن دیوید بکامن 🤣 منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 خخ ببین ساعت 3نصف شب چی میگی دغدغه .... دوست داشته شدن چیز مهمیه .... و غم بزرگی بجا میذاره
59samandoon عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1102 اتفاقا امروز کلی برای این مورد غصه خوردم:)تابحال نشده پسری منو واقعا دوست داشته باشه عشق برای من نیست و من اینو پذیرفتم که تا ابد فقط قرارع حسرت یه رابطه عاشقانه ارو بخورم🧑🏻🦯💔
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5401 خووش بهت پیشنهاد داد ؟ میشه بگی چجوری بودی اومد سمتت ؟ ویژگیهات لطفاااا سه ماهه عقد بستیم از ۱۸ سالگی باهاش دوست بودمخوش اخلاق بودم وحد مرز داشتم نمیزاشتم زیادی صمیمی بشه ومنطقی با شعور بودم کنارش😂 بله خودش پیشنهاد داد و کلی صبر کرد تا اکی بدم بیاد خاستگاریداف مافی نیستم 😂😂😂قد ۱۵۳ وزن ۵۹ مو فرفری بقول خودش جوج رنگی😂😂😂😂 چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 اتفاقا امروز کلی برای این مورد غصه خوردم:)تابحال نشده پسری منو واقعا دوست داشته باشه عشق برای من نیس ... من برام مهم نیس ۷ نیلیارد دوستم نداشته باشن ، ولی دلم میخاد کسی ک دوسش دارم کاملا دوطرفه دوستم داشته باشه ..... 🥺
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2370 سه ماهه عقد بستیم از ۱۸ سالگی باهاش دوست بودمخوش اخلاق بودم وحد مرز داشتم نمیزاشتم زیادی صمیمی بشه ... اون چند سالشه ؟ اینو بگو چطور نخ دادی اومد سمتت ؟ چطور نگاه میکردی ؟ واسه جذب بگو لطفا دیوونه شدم بیاد پیشنهاد بدهههه