2777
2789
عنوان

خوش ب سعادت دخترایی که

221 بازدید | 22 پست

حتی دوست پ س ر ش و ن هم بهشون وفاداره .... 

مخصوصا اگه تیکه باشه پسره ...

چقدددر ی آدم باید خوش شانس باشه و خدا براش بخواد... 

خدااا برا ما هم بخواه . شکرا لله... الساعه لطفا ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه ثابت کرده تیکه ها معمولا وفادار نیستن 😂😂

هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شانس ما ک اونا برا بقیه اینطورن .... 

هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شان ...

شوهرت بی وقتست؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هستن.... شاید همه نه.... البته شاید چشم چرون باشن که هستن ، ولی همچنان وفادارن.... 🥲🥲🥲🥲 اینم شان ...

کم هست دیگه 

پسرا جنبه ندارن 

تازه همون درب و داغونام فک میکنن دیوید بکامن 🤣

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 

اتفاقا امروز کلی برای این مورد غصه خوردم:)

تابحال نشده پسری منو واقعا دوست داشته باشه عشق برای من نیست و من اینو پذیرفتم که تا ابد فقط قرارع حسرت یه رابطه عاشقانه ارو بخورم🧑🏻‍🦯💔

خووش بهت پیشنهاد داد ؟ میشه بگی چجوری بودی اومد سمتت ؟ ویژگیهات لطفاااا

سه ماهه عقد بستیم از ۱۸ سالگی باهاش دوست بودم

خوش اخلاق بودم  وحد مرز داشتم نمیزاشتم زیادی صمیمی بشه  ومنطقی با شعور بودم کنارش😂 

بله خودش پیشنهاد داد و کلی صبر کرد تا اکی بدم بیاد خاستگاری

داف مافی نیستم 😂😂😂قد ۱۵۳ وزن ۵۹ مو فرفری  بقول خودش جوج رنگی😂😂😂😂

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

اتفاقا امروز کلی برای این مورد غصه خوردم:)تابحال نشده پسری منو واقعا دوست داشته باشه عشق برای من نیس ...

من برام مهم نیس ۷ نیلیارد دوستم نداشته باشن ، ولی دلم میخاد کسی ک دوسش دارم کاملا دوطرفه دوستم داشته باشه ..... 🥺

سه ماهه عقد بستیم از ۱۸ سالگی باهاش دوست بودمخوش اخلاق بودم وحد مرز داشتم نمیزاشتم زیادی صمیمی بشه ...

اون چند سالشه ؟ اینو بگو چطور نخ دادی اومد سمتت ؟ چطور نگاه میکردی ؟ واسه جذب بگو لطفا دیوونه شدم بیاد پیشنهاد بدهههه