2777
2789
عنوان

آبجیم خیلی اوسکوله همش فکر می‌کنه من بهش حسودی میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
شما خواهر بزرگه ای یا کوچک تره؟

من 2ونیم سال کوچیک ترم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
چه خواهر مضخرفیوالا من دوست صمیم که مثل خواهرمه چون اکثر مواقع پیش منه شوهرش بهش زنگ و پیام بده جواب ...

آره واقعا منم دلم نمیخواد برم خونش گاهی مجبوری میرم خیلی حس بدی بهم میده با کاراش 🤦‍♀️

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر مستقیم بهش فهموندم گفتم بعضیا توهم اینو دارن بهشون حسودی میکنن بقیع و فکر میکنن همه چشمشون میزنن ...

خدا ببخشه من نمیخوام قضاوت کنم شایدم اشتباه میکنم اما به نظرم خواهرتون خودش حسوده فکر میکنه دیگران هم مث خودش هستند من یه دوستی داشتم زمان مجردیم که دانشجو بودم همس میگفت مردم برام حسودند از ادم حسود منتفرم بعد که صمیمی شدیم دیدم با اینکه رشته دیگه بود برای نمرات من حسودی میکرد یک بار کارنامه منو دید جوری بغض کرد و قرمز شد که وقتی رفت همه می‌گفتند سر هر چیزی حسودی میکرد به ادم

آره واقعا منم دلم نمیخواد برم خونش گاهی مجبوری میرم خیلی حس بدی بهم میده با کاراش 🤦‍♀️

خب نرو

باور میکنی دوست من منو بزور میبره خونش میگه پیشم باش تو پیشمی دلم نمیگیره گاهی وقتا یه هفته هم پیشش میمونم، ینی نرم قهر و دعوا میکنه که چرا نمیای

بخدا خیلی توهم مسخره و بیخودیه بعضی متاهلا دارن که فکر میکنن بقیه به شوهراشون نظر دارن، اخه شوهرای شمارو میخوایم چیکار مگه ادم قحطه!!😕😕

❤️

از اول اینجوری بود یا تازگیا اینجوری شده؟ شاید کسی بین تون دشمنی کینه کاشته به کسی شک ندارین؟

نه بابا از اول اینطوری بود 

تو نامزدی شوهرش یبار کلا گل خرید براش سریع برد یجا قایم کرده بود 

بعد یه دفعه ام یدونه انگشتر خریده بود (بدل ) 

بعد گم شده بود بهم تهمت زد گفت تو برداشتی کل وسیله هام گشت 

خب نروباور میکنی دوست من منو بزور میبره خونش میگه پیشم باش تو پیشمی دلم نمیگیره گاهی وقتا یه هفته هم ...

متاسفانه مجبوری میرم گاهی ا

نه بابا از اول اینطوری بود تو نامزدی شوهرش یبار کلا گل خرید براش سریع برد یجا قایم کرده بود بعد یه د ...

ببخشید اینجور میگم کار خواهر شما از حسادت گذشته کلا عقل درست درمونی نداره بزار به حساب عقلش و ناراحت نشو

نه بابا از اول اینطوری بود تو نامزدی شوهرش یبار کلا گل خرید براش سریع برد یجا قایم کرده بود بعد یه د ...

ببخشید می پرسم مادرتون چیزی نمیگه؟ منم تقریبا وضعیتم مثل شماست با این تفاوت که من خواهر بزرگترم🧡یه بار خواهر کوچک ترم که ۱۴ سالشه کرم ویتامین c صورتش رو گم می کنه بعد میگه که کل کمدش رو زیررو رو کرده کرمش رو پیدا نکرده بعد مادرم بهم گفت کمدت رو بگرد شاید تو برداشتی!! منم گفتم من حواسم به وسایلم هست وسایل فرد دیگه ای رو برنمیدارم باز جلوی چشم خودشون کمدم رو گشتم دیدن فقط وسایل خودمه یه چند روز که گذشت خواهرم کرم صورتش رو بین کتاب هاش پیدا کرد

منم یه خواهر کوچک تر دارم با وجود اینکه ۱۴ سالشه خیلی .....

یکم اذیتم می کنه مثلا دارم میگم به جای اینکه من بهش زور بگم اون بهم زور میگه احترام حالیش نیست راهنماییش می کنم به حرف گوش نمیده یه سری بردمش مغازه که قاب گوشی بخره گفتم هرچی دوست داری انتخاب کن بعد که رسیدیم خونه مادرم این چیه گرفتی منظورش من بودم گفتم هیچی به خواهرم گفتم هرچی می خواد انتخاب کنه بعد اون وقت من مقصر شدم که چرا راهنماییش نکردم!🧡