2777
2789
عنوان

واتساپ چه قدر مزخرفه

62 بازدید | 8 پست

گوشیم به خاطر کلاس آنلاین زیاد دست دخترمه .از اون طرف چون گروه مادران مدرسه داخل واتساپ هست مجبورم نسب داشته باشم .امروز اینقدر عصبی شدم .یه خانومه که نمی دونم کی بود دو بار داخل واتساپ بهم پیام داد کجایی ،جواب بده ... آلو......من چون شماره اش نمی‌شناختم جواب ندادم ‌.گفتم شاید مشکلی ‌‌‌‌‌‌‌‌پیش بیاد .دخترم هم کنارم نشسته بود یهو دیدم یه عکس فرستاده از بدن کاملا برهنه ی یه زن 😑 دست پاچه شدم مخصوصا که دخترم کنارم بود .سریع بلاک کردم حذفش کردم .هنوز موندم کی بود .آخه چرا همچین کاری کرد 😐 حالا اگه رو‌گوشی شوهرم همچین اتفاقی افتاده بود می کشتمش هزار جور فکر می کردم 😂 ولی خدایی شماره منو جز مامانم و مادر شوهر م و شوهرم و مادرهای مدرسه دخترم که داخل گروه هستن کسی نداره که 🤔این چه سمی بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی مادر های همکلاسی دخترم 🤔آخه چرا عکس این طوری بفرستن 🤔دخترم دبستانیه .

نه ممکنه افراد متفرقه هم عضو اون گروه باشن

ممکن هم هست یه آدم بیکار همینجوری شماره بزنه تو واتساپ و هر کی واتساپ داشت بهش پیام بده

به قول حبیب این همه آدم چرا من .خب زنم هستم حتی واتساپم اسم دخترم نوشتم .چرا زنه همچین کاری باید کنه ...

عزیز چه زنی اصلا

هدف مزاحمت و اذیته به زن و مردش نگاه نمیکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
عزیز چه زنی اصلاهدف مزاحمت و اذیته به زن و مردش نگاه نمیکنن

عجب ...چه قدر آدم بیکار و بیمار روانی داریم .حالا همه اش میترسم گوشی دست دخترم باشه بازم یکی عکس این جوری بفرسته 🥺من سال هاست ایتا و روبیکا دارم همچین چیزی نشده بود