2777
2789
عنوان

وایی حالم بده حالت تهوع دارمم

75 بازدید | 8 پست

حالت تهوع دارم گرممه سرم داره میترکه دنیا دارم میچرخه دور سرم ویروس جدیده رو گرفتم امشب رفتم سرم بزنم درمانگاه گفت فقط واسه اونایی که حالشون بده سرم میزنیم فکر کنم تا ۱۰ روز دیگه کشور با کمبود سرم مواجه بشه حال منم خیلی بدهه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم یه گوله انگار رو معدمه و اذیتم😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🟧 درمان قوی برای بیماری آنفولانزا و کرونا

🔵 اول از همه باید از برخی عوامل بیماری زا پرهیز کنید. خصوصا در فصل های سرد باید از خوردن آب و مایعات سرد خودداری کنید.

⭕️ مصرف مرغ، ماست، چای، برنج بدون سبوس، دوغ به شدت ممنوع.

✅ برای بزرگسالان ماهی یک بار تمام بدن تا زیر گردن، نوره مالی بشه.

✅ هفته ای یک بار از انفیه استفاده کنید تا اخلاط فاسد سر بیرون ریخته بشه.

💂🏻‍♀️شب ها موقع خواب حتما از کلاه پشمی استفاده کنید و در مناطق سرد خونه نخوابید.

💥 ریشه این بیماری در سردی بدن هست. هرچقدر بدن رو به روش های مختلف بتونید گرم کنید زودتر نتیجه میگیرید.

🔸 استفاده از کرسی به شدت توصیه میشه. حتی اگه شده با یه لامپ صد و یه میز و یه پتو بتونید کرسی درست کنید. برای کودکان بسیار عالی و موثره و سریعا هر نوع بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا رو درمان میکنه.

⭕️ به هیچ وجه از قرص و داروهای شیمیایی استفاده نکنید.

✅ سه روز پشت سر هم هر روز صبح ساعت 8 یک لیوان جوشانده پیاز بنوشید.

🌺 هر شب دم بینی بیمار کمی روغن بنفشه پایه زیتون بمالید و شقیقه هاش رو چرب کنید.

دست و پا و هر قسمت از بدن بیمار که سرد شده رو شب ها چرب کنید و ماساژ بدید. اگه بازم سرد بود از کیسه آب گرم و کرسی استفاده کنید تا بدن بیمار حسابی گرم بشه.

به طور کلی آب و مایعات بسیار کم باید مصرف بشه. هرچقدر آب بیشتر بخورید بیشتر بیمار میشید. حتی آب جوش هم نهایتا روزی یک لیوان مجاز هست.

🔸 هر روز 7 عدد خرما، ظهرها 7 عدد بادام، شب ها یک قاشق مخلوط سیاهدانه عسل میل کنید.

هفته ای دو بار حمام بسیار گرم برید به طوری که عرق کنید.

⭕️ مصرف ادویه جاتی مثل فلفل و زردچوبه به شدت ممنوع هست. غذاهای فست فودی و کنسروی و سرخ کردنی و تنقلات بسیار ممنوعه.

✅ در وعده های غذایی، سوپ، آش، آبگوشت، انواع خورشت های ایرانی، کباب گوسفند یا شتر، حلوا استفاده بفرمایید.

در کمتر از یک هفته به اذن پروردگار مهربان درمان خواهید شد.

🔹 سایر نکات طبی و سبک زندگی سالم رو در این کانال ببینید

این راهکارو یه کانال که میشناسم باطب سنتیم آشنایی داره فرستاده بود

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

منم یه گوله انگار رو معدمه و اذیتم😩

من ترشی برام سمه خوردم باز  معده ام هم درده دارم میمیرم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من ترشی برام سمه خوردم باز معده ام هم درده دارم میمیرم

نخور مراعات کن

زخم معده داری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نخور مراعات کنزخم معده داری

نمیدونم چه مرگمه میخورم اینجوری میشم

منم گرفتم این ویروس رو شب اول به شب تهوع تا صبح که ببخشید بالااوردم و قرص دمیترون خوردم قطع شد ولی ب ...

خیلی بدهه 

نمیدونم چه مرگمه میخورم اینجوری میشم

دوراز جون...