2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رحیم خیانت میکنن بهش کتکش میزنه،فرار میکنه پیش باباش زن سوم پسر عموش میشه فک کنم بچش میمیرع دیگه نمی ...

زن سوم؟یاخدا بعد یسوال این برادرزاده اش که ازش مثلا میخواد خاطراتو تعریف کنه باباش از مادر خوده محبوبه اس یا اون زن صیغه ای؟مابقی خواهراش تو پیری محبوبه فوت شدن یا هستن؟

یعنی منصور زن داشته رفته زن دومش شده؟بعد رحیم قبل ازاینکه بره اینو بگیره میره مدرسه نظام؟

اره بابا منصور زن و بچه داشته. زنش ابله میگیره صورتش زشت میشه از قیافه میفته

بیچاره زنش خیلی خوب بوده میگه عیب نداره من تحمل میکنم هیچی هم ب محبوبه نمیگه مدارا میکنه باهاش

محبوبه حسودی میکنه ک بچه دار نمیشه. میگه منصور فقط باید برا من باشه نه ی روز درمیون

رحیم و نمیدونم من اونجاش نخوندم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

زن سوم؟یاخدا بعد یسوال این برادرزاده اش که ازش مثلا میخواد خاطراتو تعریف کنه باباش از مادر خوده محبو ...

اون برادش داداش محبوبست،تو کتابش پسر نازنین مادر محبوبست و مامان سودابه هم دختر منصور دختر هووشه،

یجوری میرم انگار از اول نبودم

خجسته با یه دکتر ازدواج میکنه .

اره برادرش تنی خودشه .

از رحیم جدا میشه و با منصور ازدواج میکنه .

متاسفانه از سر کنجکاوی نقش گلاب ادینه رسیدم به صفحه اخر رمان و خوندمش واصلا دیگه برام جذابیت نداره دو روز حالم بد بود هر وقت رمان میخونم حالم بد میشه

خجسته با یه دکتر ازدواج میکنه .اره برادرش تنی خودشه .از رحیم جدا میشه و با منصور ازدواج میکنه .متاسف ...

بعد یسوال این واقعا واقعیت داشته یا نه صرفا خیال پردازی نویسنده بوده؟