2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که میره پزشکی بخاطر علاقه و خدمتش میره

بعدشم شما با ۲۰۰ تومن درامد چرا نمیتونی برای ذهنت کاری کنی که انقدر دغدغه پزشکا رو نداشته باشه که شونصدتا تاپیک براشون نزنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اه چقد تاپیکای فیک میزنی که چی مثلااا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

آفرین به شما 

ولی شما خودت کارت به پزشک نمیفته؟

همه برن مو لایت کنن؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

پزشک روی میز نشسته داره نسخه مینویسه با خودکار البته تازگیا با کامپیوتر بعد شما روزنه ۱۲ ساعت سر پایی خودتو با پزشکی مقایسه میکنی 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

تاپیک قبلی که۷۷ بود درامدت ، دوتا قبلی هم ۶۰ بود

تاپیکاتو میبینم میخندم 

۱۰ صفحه تاپیک فقط از حسادتت برا جامعه پزشکی بود

حالا یچی بگم‌بیشتر بسوزی؟ میدونستی پزشکای متخصص بالای ۷۰۰ - ۸۰۰ میلیون و گاها یچیزی حدود ۱ میلیارد درامدشونه؟

حالا برو گریه کن 

پولتم بزار جلو آینه بلکه دو تا شه

Am ok..