2777
2789
عنوان

اگ تو زندگی به این نتیجه برسی

49 بازدید | 8 پست

به این نتیجه ک هیچکس دوستت نداره جز خانواده 

نتیجه درستیه یانه؟

ب این نتیجه ک عمری ک گذروندی واس این بود ک روحت قوی بشه واس روزای میانسالی و پیری ک بتونی تنها و قوی باشی و حالت با خودت خوب باشه

من همین حس رو تو ۱۸ سالکی کردم 

با این تفاوت حتی خانواده ام دوست نداره ...💔

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

به نظرم تو باید تلاش کنی شاید یه شوهر خوبم گیرت اومد خب نباید ناامید بشی البته من خودم ناامید شدم ولی درستش ناامید نشدنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم تو باید تلاش کنی شاید یه شوهر خوبم گیرت اومد خب نباید ناامید بشی البته من خودم ناامید شدم ول ...

تلاش من بی فایدس باید خدا برسونه 

من با هرکی حرف زدم ادم بدی بود اونام ک خوب بودن زشت بودند ک من نمیتونم 

بعدم این تاپیک ب ازدواج ربط نداشت کلی بود

تلاش من بی فایدس باید خدا برسونه من با هرکی حرف زدم ادم بدی بود اونام ک خوب بودن زشت بودند ک من نمیت ...

آخه گفتی تو پیری تنها باشم من فهمیدم منظورت همینه بازم تلاش کن مثلا دوست من با هزار نفر اشنا شد آخرم توش گلچین کرد و پارسال تو ۳۰ سالگی ازدواج کرد خدا رو شکر زندگیشم خوبه شوهرشم دکتره و هم خوش اخلاق چون واقعا دل به کار داد به نظر من این واقعا تلاش خودش بود 

آخه گفتی تو پیری تنها باشم من فهمیدم منظورت همینه بازم تلاش کن مثلا دوست من با هزار نفر اشنا شد آخرم ...

چه جوری اشنا میشد باهاشون با هزار نفر؟؟؟ من در سال ۳-۴ تا پیشنهاد دارم خشگلم هستم

چه جوری اشنا میشد باهاشون با هزار نفر؟؟؟ من در سال ۳-۴ تا پیشنهاد دارم خشگلم هستم

روابط اجتماعیش خیلی خوب بود مثلا اون موقع دانشگاه میرفتیم من همکلاسیای خودمم به زور میشناختم اون کل دانشگاه رو میشناخت یه بارم پرسیدم ازش که چطور جذب میکنی پسرا رو گفت هیچی من فقط نگاه کش دار بهشون میکنم خودشون میان پیشنهاد میدن حالا نمیدونم این به درد بخوره یا نه من خودم استعدادی تو این زمینه هم ندارم