2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید برمیگشتید خونه خودتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو قلو داری ؟

نه ی دختر ولی بچم ۲۶۰۰ دنیا اومد بعد زردی گرفت ....شد۲۴۰۰ریزبود منم سزارین ۲۰ روز مادرم موند خونم بعد من و بچم ۳ ماه اومدیم خونش البته تو جنگ ۱۲ روزه بود خونم بودیم که دم خونه ما رو زدن خونمون موج گرفت لریزیدیم دیگه جمع کردم رفتیم خونه بابام

اخی چقدر سخت گذشته بهت خداروشکر الان خوب رشد کرده؟

بله عزیزم الان ۶ ماهش خوبه خداروشکر سختی خونه پدر و مادرم اصلا نیست خونه خودم سختم که همش بلید خونه داری آشپزی کنم و بچه داری شوهرم دست به هیچی نمیزنه کمکم نمیکنه پدرم در آورده بخدا خدا لعنتش کنه 

عزیزم به نظرم یه چند روز برو خونه خودت ببین چطور میشه چند مدل غذا درست کن یا به مامانت بگو باهات بیا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم فکر خوبیه

اره گاهی تا ۴ صبح بیدارن و گریه میکنن

عزیزم چه قشنگ خدا حفظشون کنه منم دوقلو دارم دعا کن منم مثل تو بغلشون کنم

انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی عزیزدلم

فقط چند تا تجربه خودمو بگم سعی کن

پروتئین بیشتر مصرف کنی که خودت زیاد چاق نشی ولی بچه ها وزن بگیرن. قند و ... کمتر بخور که خدایی نکرده دچار دیابت نشی حواست به طول سرویکس باشه که اگه داره کوتاه میشه سرکلاژ کنی

توی ۲۸ هفته امپول بتا بزن حتما

حسابی استراحت کن ولی استراحت مطلق نباش

انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی عزیزدلم فقط چند تا تجربه خودمو بگم سعی کن پروتئین بیشتر مصرف کنی که خ ...

ممنون گلم سعیمو میکنم از چیزایی ک گفتی عکس گرفتم عملی کنم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید