2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید برمیگشتید خونه خودتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست
موافقه ولی تا کی اینجوری زحمت بدم و شوهرم تنها بمونه ؟ بالاخره اونم پدر شده باید مسئولیت بچه ها یکمم ...

تا وقتی باید بمونی ک از پس دوتا بچه بر بیای عزیزم

بری خونت یهو هر دو باهم‌گریه کنن یا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد تنهایی چیکار کنی 

شوهرت ک سرکار  مامانت هم ازت دور 

اگه پاک شدی بخاطر رابطه برو ولی بنظرم باز بعددچند روز برگرد خدایی سخته به کمک احتیاج داری

شوهرت اگه از سرکار زود میومد باز میشد خونت بمونی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

والا بیشتر هم بمونی از خونه زندگیت سرد میشی، بدعادت میشی، همسرت ازت سرد میشه، آخه تا کی بمونی، بالاخ ...

دعا کن برام میخوام برگردم حس میکنم افسار زندگیمو از دست دادم !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی باید بمونی ک از پس دوتا بچه بر بیای عزیزمبری خونت یهو هر دو باهم‌گریه کنن یا خدای نکرده مشکل ...

نه پاک هم نشدم و حتی بعد زایمان خیلی ضعیف شدم همین الانم مامانم غذا میده دستم! من یا دارم شیر میدم یا پوشک عوض میکنم اصلا وقت ندارم برم دستشویی

خودمم به همین فکر میکنم ! ولی همهههه میگن نمیتونی تو دلم خالی میشه من ده ماهه مزاحم خانواده ام هستم ...

همسرت نمیادخونه پدرت؟ میتونه خریدی که واسه خونتون میکنه بیاره خونه پدرت شبم اونجابمونه

نه پاک هم نشدم و حتی بعد زایمان خیلی ضعیف شدم همین الانم مامانم غذا میده دستم! من یا دارم شیر میدم ی ...

خب دیگه خودتم خیلی ضعیف شدی حداقل بعد پاکی برو یکم جون بگیر بدنت از ضعفی در بیاد

نگران همسرت و سردی خونه و رابطه نشو ..مطمعن باش اگه عاقل باشه کاملا درکت میکنه با دوتا نوزاد..اما اگه فک میکنی این فاصله ممکن زندگیه زناشوییتو مختل کنه برگرد خونه ولی بهش بگو کمکت کنه باز هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته