2777
2789
عنوان

رد جای بخیه

91 بازدید | 18 پست

تا حالا بوده کسی روی صورتش رد بخیه خورده باشه که گود و عمیق باشه؟برای صورت بچه دوسالمه از عیدشده

دیدین کسی داشته با چ روشی درمانش کرده؟جراح پلاستیک جوابه؟نگین لیزر چون برجستگی نداره چون عمیق بوده بریدگی زیر پوستی ک زده گوشت نداره گوده و جایی از صورته که بشدت توی چشمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن نمیدونم ولی وقتی برادرم 5یا 6 سالش بود ی بار ماشین زد بهش و زیر چونش بدجور روی زمین کشیده شده بود و پاره شده بود 

بعد بخیش زدن الان این ماه تازه 15 سالش شد رد بخیه رو چون اش نیس 

فک نکنم ردش بمونه

کرم یا پماد جواب نیس؟

نه کرم امریکایی زدم چند بار میترسم ادامه بدمش دیگه بدتر بشه

خط بخیه اول یه خط باریک بود کم کم فاصله افتاد و پوست زد و زیرش خالیه اخم میکنه اون قسمت گود میره از شانسم دقیقا وسط صورت تو مرکز دیده

دارم دق میکنم برای دخترم😓

من بچه بودم داشتم.هر چی بزرگتر شدم کوچیک و کوچیک تر شد.الان اگر خیلی دقت کنن به صورتم مشخص میشع

عزیزم چ خوب خوشحال شدم برات

دختر من دقیقا بین دو ابروشه و خیلی عمیق پاره شده بود اول ک بخیه کشیده شد مثل یه خط بود کم کم این خط فاصله افتاد و زیر این پوست گوشت نداره تورفتگی شده برای شما مراحل کوچیک شدنش ب چ صورت بود؟

دقیقن نمیدونم ولی وقتی برادرم 5یا 6 سالش بود ی بار ماشین زد بهش و زیر چونش بدجور روی زمین کشیده شده ...

عزیزم چ خوب خوشحال شدم براشون

دختر من دقیقا بین دو ابروشه و خیلی عمیق پاره شده بود اول ک بخیه کشیده شد مثل یه خط بود کم کم این خط فاصله افتاد و زیر این پوست گوشت نداره تورفتگی شده برای برادرتون روند رفع شدنش چطور بوده؟بعید میدونم زیر پوست دخترم گوشت بزنه

عزیزم چ خوب خوشحال شدم براتدختر من دقیقا بین دو ابروشه و خیلی عمیق پاره شده بود اول ک بخیه کشیده شد ...

ببینید برا من یه تکه فرو رفته شده بود.بخیه نزدم جاس گود موند ولی خودش کم کم کوچیک شد.

دوباره همبن سه سال پیش دقیقا بین ابروم پاره شد بخیه خورد.از کرم رژودرم استفاده کردم.خیلی کم شد.

شما از کرم برای جای زخم استفاده کردی؟

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

ببینید برا من یه تکه فرو رفته شده بود.بخیه نزدم جاس گود موند ولی خودش کم کم کوچیک شد.دوباره همبن سه ...

اره عزیزم کرم امریکایی زدیم 

برای دختر کوچولوی من خیلی عمیق بود بریدگی قشنگ تا لایه اخر گوشت پاره شده بود

اولش مثل خط بود از عید تا الان این خط بخیه فاصله افتاد و تورفته شد

نمیدونم چیکار کنم براش دلم میخواد بمیرم براش چون دختر هست و دخترام حساسن میدونم دوسال دیگه بزرگ شه غصه میخوره 

عزیزم چ خوب خوشحال شدم براشوندختر من دقیقا بین دو ابروشه و خیلی عمیق پاره شده بود اول ک بخیه کشیده ش ...

💝

عزیزم من اونموقع 7 سالم بود زخمش خیلی بد بود ولی روند خوب شدنش رو یادم نمیاد 

اره عزیزم کرم امریکایی زدیم برای دختر کوچولوی من خیلی عمیق بود بریدگی قشنگ تا لایه اخر گوشت پاره شده ...

نمیدونم برا من انقدر شدید نبود🤕.با پزشک مشورت نکردید.

ببینید من مطمئنم بزرگ بشه کوچک تر میشه ولی اگر شدید باشه شاید بازم جاش معلوم بشه.کاش با کسی که دقیق میدونه مشورت کنید 

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

💝عزیزم من اونموقع 7 سالم بود زخمش خیلی بد بود ولی روند خوب شدنش رو یادم نمیاد

برای دختر منم دعا کنید

من حاضرم کلی هزینه کنم حتی ۲۰۰_۳۰۰_۴۰۰میلیون فقط یکی پیدا شه این رد صورت دخترم رو درمان کنه😞

نمیدونم برا من انقدر شدید نبود🤕.با پزشک مشورت نکردید.ببینید من مطمئنم بزرگ بشه کوچک تر میشه ولی اگر ...

شما شمالی هستین؟

منم شمالم 

نمیدونم پیش کی ببرم جراح پلاستیک دکتر حسامی رو فقط میشناسم

از چندتا دکتر تلفنی مشورت گرفتم عکس فرستادم گفتن هنوز خیلی کوچیکه بچم بهتره صبر کنیم 

ولی من دلم طاقت صبر نداره