2777
2789

عزیز دلم کلا منایع کنکور فرهنگیان برای همه رشته ها فعلا یکی هستش چون آزمون فرهنگیان جدا شد با کنکور 

فعلا که مهارت های معلمی استاد قرائتی،هوش و استعداد معلمی،دین و زندگی دهم و یازدهم هستش 

بگید کتاب فروشی ها کتاب فرهنگیان میخوام میدن بهتون 

به غیر بخش هوش بقیش خوبن 

شما دوازدهم هستید؟ 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم کلا منایع کنکور فرهنگیان برای همه رشته ها فعلا یکی هستش چون آزمون فرهنگیان جدا شد با کنکور ...

نه من دوساله دیپلم انسانی گرفتم

فقط اینابخونم میتونم قبول شم؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

نه من دوساله دیپلم انسانی گرفتمفقط اینابخونم میتونم قبول شم؟

یکم شرایط پیچیده شد 

تا اونجا گه من اطلاع دارم خوشگلم سوابق تحصیلی خیلی اثر داره و خود کنکور هم تاثیر داره 

چرا علوم تربیتی نخوندید؟ 

آزمون استخدامی شرکت کنید فرهنگیان رقابتی زیاده ولی استخدامی راحت تره 

اگر نظر من رو میخوای برو علوم تربیتی بخون از همون درس های خودت که توی علوم تربیتی پاس کردی آزمون استخدامی میدی رشته راحتی هم هست 

اصلا دانشگاه آزاد و پیام نور و ملی فرق زیادی ندارن توی آروم استخدامی اون برا قدیم بود 

پیام نو ها الان دارن التماس میکنن دانشجو قبول کنن قشنگ سه ساله تموم می‌کنی و آزمون هم در میایی و قبول میشی 

منم دعا کن خیلی محتاجم🙏🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

ممنون شما اطلاع ندارین معدل یازدهم موثره امسال؟؟

گلم هرسال یک چیز جدید درمیاد ولی تا امسال بله اثر داره اثر مثبت داره فکر کنم

یکم شرایط پیچیده شد تا اونجا گه من اطلاع دارم خوشگلم سوابق تحصیلی خیلی اثر داره و خود کنکور هم تاثیر ...

خیلی خیلی ممنونم بایت راهنمایی تون 

آموزش ابتدایی چطوره بنظرتون ؟ میخام رشته ای برم آینده شغلی دبیری داشته باشه 

خیلی خیلی ممنونم بایت راهنمایی تون آموزش ابتدایی چطوره بنظرتون ؟ میخام رشته ای برم آینده شغلی دبیری ...

خواسش میکنم عزیز دلم 

من بهتون علوم تربیتی رو پیشنهاد میدم با اون هم میشه دبیر شد آموزش ابتدایی زیاد جالب نیست از نظر من

خواسش میکنم عزیز دلم من بهتون علوم تربیتی رو پیشنهاد میدم با اون هم میشه دبیر شد آموزش ابتدایی زیاد ...

برا علوم تربیتی باید کتاب بخرم یا جزوه میدن پیام نور؟

برا علوم تربیتی باید کتاب بخرم یا جزوه میدن پیام نور؟

خودشون جزوه میدن از همون هم فقط امتحان میگیرن کلا کلاس هاشون هم مجازیه خیلی راحت یکم دست بجونبونی دوسال دیگه مدرسه ای داری درس میدی فقط باید نا امید نشی😁

خودشون جزوه میدن از همون هم فقط امتحان میگیرن کلا کلاس هاشون هم مجازیه خیلی راحت یکم دست بجونبونی دو ...

ان شاءالله ❤️حتما برا امضات دعا میکنم ....اولین باره تو این برنامه اینقد خوب جواب و راهنمایی میگیرم ممنون واقعا💞💞