2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا جای حق نشسته

130 بازدید | 12 پست

در عوض عذاب هایی که فلسطینیا کشیدن چی میخواد بهشون بده که جبران بشه ؟ 

اون نعمت های بهشتی مگه چقدر عظمت دارن که برابر این عذاب ها مساوی میشن 

نکنه اون عذاب ها جبران نشن ؟؟؟این که حرف شیطانیه 

ولی اخه چجوری 

اون آدم حاضره ۲۰ برابر اون نعمتای بهشتیو بده ولی تو اون شرایط قرار نگیره 

حاضره تو پارکینگ بهشت بشینه ولی اون عذابا رو نبینه 

بچه ها این حرفا نزدم که بگم به بزرگی خدا شک دارم فقط میخوام بدونم چه حکمتی داره

حتمل به درجاتی میرسونه شون که به سادگی قابل دستیابی نیستن و با رحمتش تا بالاترین حد راضی شون میکنه 

برا چی به بهترین درجه از بهشت میگن بهشت رضوان؟ چون تو رضوان هم بنده راضی میشه هم خدا راضیه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی همدردی ت رو درک میکنم عزیزم خیلی مهربونی تو 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هر کجا میروم ظلم می بینم و همه می گویند « نگران نباش ، خدا جای حق نشسته » خدایا می شود از جای حق بلند شوی تا حق سر جایش بنشیند زنده یاد حسین پناهی.

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
صبر خدا زیاده و همین طور به همون میزان پاداشش برای انسان های خوب و عذابش برای انسان های بد بینهایته

تو حاضری به خاطر اون نعمت های بی نهایت اون رنجا رو بکشی ؟

تو حاضری به خاطر اون نعمت های بی نهایت اون رنجا رو بکشی ؟

نه عزیزم میدونی قبل تولد از فطرت هر انسان سوال میشه حاضری به دنیا بیای و سرنوشتت رو بهت نشون میدن وقتی جوال مثبت دادن پس از امثال من بسیار روحشون بلند مرتبه تره 

این همه سال تحت فشارن حتی به کشور های همزبان مهاجرت نکردن سطح استقامت و ایمان و وطن دوستیشون نشون میده انتخاب شده از سمت خدان با من بسیار متنفاوتن

من دلم میخواد خود خدا در جایگاه تک تک ما قرار بگیره نمیدونم این کفره یا چی ولی فکر میکنم حق اینجوری ...

وجود ما از خداست یعنی خدا میتونه ما رو درک کنه حتی اگه جای ما نباشه مستقیم