2777
2789
آره خب هرکسی یه چیزی دوست داره 😁

ارهه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان من میخوام سینه و بازوم کوچیک شن به نظرت کدومو بگیرم و اینکه نمیتونم برم باشگاه

عشقم در واقع لاغري موضعي نداريم! شما بايد رژيم بگيري و چربي كل بدنت و كم كني. ولي خب به نظرم كش بگيري بهتره. هم ارزونتره هم احتمال آسيبت كمتره هم بسته به توانت ازش ميتوني استفاده كني. فقط اين و بدون قبلش بدنت و گرم كن ضربان قلبت بالا باشه يعني، بعد با كش كار كن. 

مممنون ♥آره رژیمم میگیرم خب از لحاظ نتیجه کدوم زودتر نتیجه میگیرم

ببين عزيزم اينكه دوست داري با هر شرايطي ورزش كني خيلي قابل تحسينه. و مطمعنم با استمرار جواب ميگيري.  ولي شما اول بايد حركات و بلد باشي و استمرار داشته باشي. اول از همه رژيم! با رژيم زودتر از همه چيز جواب ميگيري.  دمبل و كش فقط واسه تقويت عضلات و فرم دهي و افزايش متابوليسم  و كمك به كاهش چربيه. شما هر چقدر هم عضله سازي كني تا چربي اضافي بدنت كم نشه بالاتنت كوچيك نميشه. سينه كه كلا بافت چربيه! يك ماهيچه ي خيلي تخت داره كه حركات سينه فقط واسه اون انجام ميشه كه بيشتر واسه اون خانومهايي مفيده كه سينه هاي خيلي تخت دارن( ورزشكارهايي كه درصد چربي بدنشون خيلي پايينه)