2777
2789
عنوان

یه نفر میگه عاشقم شده و پیگیره

302 بازدید | 35 پست

من ردش کردم خواستگاری کرد خیلی لوس و احساساتی بود ولی نمیدونه من افسردگی دارم و حوصله خودمم ندارم 

......آیا اگر اخلاقای گند واقعی منو ببینه عصبی شدنامو ببینه بیخودی گریه کردناکو ببینه بازم میگه عاشقتم 

فععععععککک نکنم 

اینم یکی عین بقیه ازین چیزا زیاد دیدم 

طبلای تو خالی 

من در ابن حد بی حوضلم مهمون میاد ۴دقیقه نمیتونم پیشش بشینم 

هرچی دلیل میارم قبول نمیکنه 

به سرم زده بزنمش😂اخه اینم خل و دیوونست 

من نه وزنم متعادله شدیدا لاغرم نه آرایش میکنم موهام کوتاهه پسرونست ......نه اعصاب دارم 

هیچی هیچی ندارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بزنش ، اگ موند یعنی عاشقه بگیرش برا خودت

😂حوصله کتک زدنم ندارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری ک تو میگی ندیده با خودم گفتم آییی چ زشته😐داری معتاد سر کوچتونو معرفی میکنی مگه دخترررر یکم بهتر بگو لاقل

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

شاید دلیل حاله خوبت شد😃🙂🙃

نه بابا مرده دیگه زنده نمیشه 

حالم وخبم تر از این حرفاست 

با این ویژگیها ک گفتی اگ کسی پسندید خودت ردش کن اون متعادل نیس

اره دیوونست 

اینطوری ک تو میگی ندیده با خودم گفتم آییی چ زشته😐داری معتاد سر کوچتونو معرفی میکنی مگه دخترررر یکم ...

همینه دیگه چجوری بگم 

اون اخلاقای گند که همه دارن ظاهرتم دوست داره ولی اگه خودت علاقه نداری بهش که هیچی

من به هیچی علاقه ندارم 

واسه منم این اتفاق افتاد هفته پیش رفتم پلیس شکایت کردم مادرشو آورد میگفت فقط  یه هفته مهلت بده بهم ولی من نمیدونم چرا حوصله عروسی رو ندارم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

استاتر جونم کل تایپک هات رو خوندم

بیشتز از اون چیزی که فکر کنی خوبی یعنی قلب خیلی صاف و مهربونی داری شخصیتت رو خیلی دوست دارم 

انرژی خیلی خوبی ازت گرفتم 

به نظرم واقعا فوق‌العاده‌ای 🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦