2777
2789
عنوان

یه نفر میگه عاشقم شده و پیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست
خب کارکن تلاش کن چی میشه مگه؟!والا هیچکی سبک بار ساحل نیست،گفتم که فکر میکنی فقط تو بدبختی !!!ما هیچ ...

مرسی💝

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پ‌چرا همتون کامنتای عجیب میزارین شما مگه مبدونبن غذا چی میخورم ؟

بله کاملا از احوالاتت مشخصه چی میخوری عزیزم،،ربطی نداره شاید کباب بره بخوری اما برای تو ضرر داشته باشه،،من خودم زود رنجی،فکر های وسواس گونه، عصبانیت، تنبلی رو تا حد زیادی با تغییر سبک غذایی درست کردم

بله کاملا از احوالاتت مشخصه چی میخوری عزیزم،،ربطی نداره شاید کباب بره بخوری اما برای تو ضرر داشته با ...

سودایی بودی شما

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

سودایی بودی شما

طبع پایه من صفراوی هست یعنی گرم و خشک و اگه صفرای زیادی تولیدی کنی به سمت عصبانیت بیشتر و خشکی بدن و بدخوابی و...اینا میری،،من هم سودا هم غلبه بلغم داشتم دارم سعی میکنم برگردم به تعادل،،چون تغذیه ام دوباره نامناسب شد

طبع پایه من صفراوی هست یعنی گرم و خشک و اگه صفرای زیادی تولیدی کنی به سمت عصبانیت بیشتر و خشکی بدن و ...

من سودایی هستم نه صفرا

شرد و خشکم

پوست صورتمم تیره تر از بدنمه بدنم سفیده ولی