2777
2789

من مغازه دارم البته دارم جمع میکنم شلوار گاباردین رو ۶۵۰ میفروشم این شلوارا یه لول از مازراتی بهترن همه جا الان نگاه کردم ۹۵۰ خیلیا به من میگن تو گرون میدی و فلان 

کت و شلوار ۱۹۰۰ میدم در صورتی که کت تک اصلا دیگه هی زیر ۱۵۰۰ نیست اگرم باشه بیسیک و ساده 

یا لباس بچگونه تیشرت و شلوار لی میدم ۸۵۰ 

شما نظر بدید آیا گرون میدم ؟ 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

هرکی هرکی شده دیگه قیمتا

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکی هرکی شده دیگه قیمتا

نه واقعا یه سری چیزا قیمت ثابتی داره حالا بعضیا ۸ برابر میدن بخدا من منصفانه ترین حالت میدم باز ملت ناراضین

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

نه تازه منصفانه اس گاباردین یکی دو ماه پیش ۹۰۰ بود

امروز گفتم ۶۵۰ یه خانوم میگفت او چه خبره ۶۵۰ خبر نداره همین الان سفارش بدم این قیمت خرید خودم

ب‌جنس‌و مدله

من لباس کیفیت بدی نمیارم معمولا اگرم بیارم نرخی روش نمیکشم

من جایی کار میکردم دیروز در اومدم سوتین داده بود بهم ۷۸۰ 

همون امروز دیدم ۱۳۰ تومن 

یا خیلی چیزای دیگه 

شلوار بگ و خریدم ۴۵۰ تو اون مزون ۱۷۹۰ 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچگونه ات یکم تندهولی بقیه اوکیه ، حتی کمهچون‌من یه شلوار مازراتی میخواستم گفت۸۵۰

بچگونه رو خودم ۷۰۰ خریدم تازه چندین ماه پیش با دلار ارزون تر 

امروز گفتم ۶۵۰ یه خانوم میگفت او چه خبره ۶۵۰ خبر نداره همین الان سفارش بدم این قیمت خرید خودم

مفت داری میدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

جالبه ولی ارزون که بدی میگن گرون میدی ولی اگه واقعا گرون بدی هم مستری هات بیشترن هم بهتر نیفروشی

تازه اینطور میدم همه میگن گرون یکم گرون تر بدم ملت از در مغازه هم رد نمیشن