2821
2789

پول که دستش باشه خیلی بریز بپاش می‌کنه 

با مادرش تو یه ساختمونیم صبح رفته به مامانش گفته زنگ بزن ابجیام با شوهراشون بیان خونتون شب میخام کباب بگیرم(چون خونه خودمون کوچیکه نگفت خونه خودمون بیان) واسه ۱۷ تا آدم رفته تو این گرونی کباب خریده 

واسه مادرش رفته کلی میوه خریده بود اومده بود

پول که دستش باشه نمیدونه دیگه چجوری خرج کنه اختیاری هم من ندارم رو پولاش به من پول میده ولی اصل پولا  و خرجا همیشه دست خودشه منم اعصابم خورد شد اینهمه پول کباب داد امشب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبل کباب خریدن همیشه خرکشش کن ببرش خریدای درشت.‌ طلا ملا

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

مهمونی دادن خوبه ولی همه چی رو حساب و کتاب باشه 

همون مادره نمی‌توانست بگه پسرم نیاز نیس از بیرون غذا بگیری 

تو خونه یه چی با زنت درست میکنیم شام میان اینهمه خرج نکنی

به فکر آینده و زندگی آت باش 

خب وقتی پول زیادی دستش میاد یهو یچیز گرون بخواه ازش 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

چرا شما چیزی نگفتی

اگ چهار بار دبگ پولاشو بابی بند وبای خرج کنه ب صفر میرسید اونام واسه سما همینطور خرج میکنن 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

قبل کباب خریدن همیشه خرکشش کن ببرش خریدای درشت.‌ طلا ملا

این تاپیک ها همش الکی و سره کاری تا جایی که میبینم کسی سالی یه بار هم خونه پسر یا برادرش نمیره نهایت پنج دقیقه عید دیدنی فقط دنبال پربازدید شدنن

این تاپیک ها همش الکی و سره کاری تا جایی که میبینم کسی سالی یه بار هم خونه پسر یا برادرش نمیره نهایت ...

وا پربازدید بشم که چی بشه چرا چرت میگی 

شاید شما اینجوری نیست خانوادتون چرا چیزو به یچیز دیگه ربط میدی