2777
2789

تک پسره 

ولی بیکاره 

باباش خیلی پولداره 

چند تا مغازه و... داره

مامانم مخالفه میگه بی عرضه هست دل خوش به مال باباشه

میگه خودش باید عرضه داشته باشه مال پدرش مهم نیست

از طرفی من تا کی جمع کنم بشه یه خونه یا ماشین 

شما بودید چیکار میکردید؟

من 22 اون آقا 27

وضع مالی خودمون هم خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خانواده داره بعضی خانواده ها داراییشونو در اختیار بچشون قرار میدن بعضیام پولدارن ولی به بچشون یک قرونم نمیدن. زن فقیر بشی ازون نوع دومی بهتره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین وابستگی مالی به والد پسر باعث میشه مجبور باشی به حرفشون گوش بدی و من گاها دیدم به خودشون اجازه دادند دخالت کنند

نمیگم همه اینطورین ولی دقت کن

مرد باید خودش عرضه و جربزه زندگی داشته باشه تا تو بهش تکیه کنی

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

عزیزم پسری که هدف نداره هدفش شما میشد و بعدها از شما بخاطره اینکه هدفش بودین متنفر میشه.

میشه یکم توضیح بدید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید