2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار پولدار بیکار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 50 پست
فرض کنیم من کار کنم شوهر آیندمم کار کنه تا کی جمع شه بشه خونه و ماشین اخه

اصلا موضوع این نیست ما فرض میکنیم این خانواده کاملا پولداره و پولش و همه چیز هم در اختیار پسر میذاره و حتی خونه و ماشین هم به نام پسرشون میزنن که معمولا به نام نمیزنن و خدایی نکرده چیزی بشه دست شما رو چیزی نمیگیره .

موضوع اینه مردی که سرکار نمیره یعنی هدف نداره .شغل تقریبا شخصیت مرد رو می‌سازه. غالبا سرش با چیزای دیگه گرمه یا رفیق باز شدید میشه یا خانوم باز یا معتاد یا میمونه تو خونه خاله زنک بازی درمیاره .همه ی این موارد زندگی رو وحشتناک میکنه .علاوه بر این بی مسئولیت و تنبل و حاضری خور باشه به احتمال زیاد 

اصلا ما فرض میکنیم خانواده این اقا پولدارن لااقل این اقا میرفت دنبال علاقه مندیاش مثل ورزش و هنر و حتی جهانگردی و امثالهم که نون توش نیست ولی تلاش زیاد میخواد .شما بررسی کن ببین صبح تا شب این اقا چجوری میگذره .اینه که مهمه اگر صبح تا شبش هدفمند بود بعد ببین اموال رو ب نامش میزنن یا زدن ؟ ماهانه چجوری پول بهش میدن اینا خیلی مهمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا موضوع این نیست ما فرض میکنیم این خانواده کاملا پولداره و پولش و همه چیز هم در اختیار پسر میذاره ...

ببین 6 تا مغازه ماهی هر کدوم کم کم 20 بگیر

120 میاد به حسابش 

ارشد یه رشته ای هم داره مامانم یادش نمیاد 

ماشین و یه خونه دو طبقه و یه باغ 1200 متری هم زدن به نامش 

واسه همین دو دلم

ببین اون درس خب ولی مرد کار نکنه فردا پس فردا بعد ازدواجت میفهمی چ اشتباهی کرده ، اینام که تو میگی ه ...

یه خونه دو طبقه یه ماشین و یه باغ زدن به نامش برا همینه دو دلم 

فرض کنیم من کار کنم شوهر آیندمم کار کنه تا کی جمع شه بشه خونه و ماشین اخه

بابای پولدار این پسر تا یه جایی خرج پسر و عروسو میده

از یه جا به بعد میبره

میسپارتون بخدا

اونجا با یه شوهر بیکار میخوای چی کار کنی؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

والا از قدیم یه مثل هس، بی عرضه ارث پدر میخواد چیکار، با عرضه ارث پدر میخواد چیکار؟؟؟ یعنی بی عرضه م ...

یه خونه دو طبقه یه باغ یه ماشین زدن به نامش

باباش هم گفته که میخواد براش طلا فروشی بزنه

حداقل ماهانه120 هم میاد تو حسابش. برا همینه دو دلم

وگرنه اگه چیزی به نامش نبود که همون لحظه ردش میکردم 

دیگه با این تفاسیر پرید رفت 😂😂😂

برای خودت سوال نشد اینا چرا پسرشونو تا ۲۷ سالگی گذاشتن بی کار بمونه؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه خونه دو طبقه یه باغ یه ماشین زدن به نامشباباش هم گفته که میخواد براش طلا فروشی بزنه حداقل ماهانه1 ...

به نظرم بگو براش شغل درستی دست و پا کنن بعدا ازدواج کن 

اینکه ببینی کار کن هست ....نه بیکار

به نظرم بگو براش شغل درستی دست و پا کنن بعدا ازدواج کن اینکه ببینی کار کن هست ....نه بیکار

گفته طلا فروشی میزنه براش 

نمی‌دونم انگار دلم سیاه شد با تفاسیر بچه ها . دیگه جوابم منفیه