2777
2789

اشتباه من این بود بعد از تموم شدن رشته‌ای که سال‌ها براش زحمت کشیدم، خواستم لیسانس یک رشته دیگه رو هم بخونم که شاید به خواسته قبلیم نزدیک بشم.

ولی الان که اواسطش هستم می‌بینم واقعا آخرین چیزی که الان دلم می‌خواست درسه.

دلم دور دور می‌خواد. با همسن و سال‌های خودم گشتن می‌خواد.

دلم می‌خواد مجرد بشم یه مدتی.🥺 دلم از درس فراریه. متنفرم از هرچی کتاب و درسه. مگه سواد داشتن توی این دنیا چه مزیتی برامون داره آخه؟! 🤕 ولی این راهیه که اومدم و نمی‌تونم رهاش کنم. و چقدر تلخه مجبور بودن....

از همه بدتر اینه که بعد این همه سال هنوز وقتی باید درسی رو ارائه بدم، از استرس می‌خوام خفه شم. 

آریایی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالتون مجردا.

عمیقا دلم می‌خواست جای شما بودم.

تمام مسئولیت‌تون با والدین‌تونه و هیچ خورده‌ای به شما گرفته نمی‌شه. عشق کنید از این اختیار و آزادی.

ازدواج و بچه‌داری سخت‌ترین کارهای دنیان.

آریایی

خیلی سخته خودم با بچه رفتم دانشگاه میدونم چی میکشه آدم

چه رشته ای میخونی؟

اگه بتونی باهاش کار پیدا کنی عالیه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خیلی سخته خودم با بچه رفتم دانشگاه میدونم چی میکشه آدمچه رشته ای میخونی؟اگه بتونی باهاش کار پیدا کنی ...

پس خوب می‌دونی معنی کم آوردن رو؟

به معنی واقعی نفس کشیدن برام سخت شده.

آریایی

بخاطر همین سختیا من بیخیال ارشد شدم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خوش به حالتون مجردا.عمیقا دلم می‌خواست جای شما بودم.تمام مسئولیت‌تون با والدین‌تونه و هیچ خورده‌ای ب ...

این پست تونو همین الانی دیدم که داشتم از فشارایی ک پدر مادرم بهم میارن گریه میکردم

دارم محبور میشم ازدواج کنم تا بلکه از دستشون راحت شم....

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/