2777
2789

یه پولی باید داشته باشی جدی میگم اومدیم مرده ادم خوبی بود یهو دعواتون شد ادم خوبم تو دعوا منت میزاره سرت 

شاغل باشی منت چی میمونه مثلا همین امشب دعوامون شد سر هدیه روز مادر منت سرم میزاره که برا مادر من میخواد بخره .

درس بخونین دخترا برین کارمند بشین 

الان من درس خوندم کجارد گرفتم خواهر؟ کم مونده برای نظافتچی شرکت شدن رزومه بدم 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی وقتها علاوه بر درس خواندن پارتی بازی و سهمیه هم لازمه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

هر انسانی باید سرمایه ای داشته باشه هر چند کم ولی باید باشه تاکید میکنم حتما باید چیزی داشته باشه. حالا چه شاغل باشه چه نباشه

هر چند از نظر من خانمهای مجرد حتما باید یه مدت شغل داشتن رو تجربه کنن چون با جنبه های مختلفی آشنا میشن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بله ولی نه هر شغلی

زن مستقل یه ابهت دیگه داره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

نتیجه اخلاقی شوهرت اینه 

در انتخاب همسر دقت کنیم

من کاری ب شاغل بودن یا نبودن زن ها ندارم افتخاره یکی شاغل باشه

ولی اگ در زندگی یکی چیز هایی رو میکبونه تو سرت و زحمت هایی ک میکشی رو نمیبینه ادم مزخرفیه

قبول کن مشکل از شوهر خودته نه شاغل نبودنت

والا مادر های ما سالیان سال کلی زحمت کشیدن داخل خونه پدرامون بهشون چیزی گفتن؟

آموزش پرورش نیرو میگیره استخدامی شرکت کردی

شهر ما یدونه میخواست امسال اونم سهمیه ای

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍