2777
2789
عنوان

امشب بهم ثابت شد که یه زن باید شاغل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 88 پست

کارمندی اصلا خوب نیست چون اول تا آخر کارای خونه و آشپزی و تحصیل و نگهداری بچه با زنه 

خسته و مرده باید بیاد تازه کاراش شروع میشه 

من مخالف درآمد نیستم ولی شغل باید پاره وقت بده مثلا آموزش زبانی یا یه شغل سبک در حد 3_4 ساعت در روز نه بیشتر 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه اخلاقی شوهرت اینه در انتخاب همسر دقت کنیممن کاری ب شاغل بودن یا نبودن زن ها ندارم افتخاره یکی ...

بله کاملا موافقم ولی با شوهر مزخرف باید کار کنی تا فشار عصبی از روت برداشته بشه

چققد حرفت حق و تلخ بود الهي خدا كمكت كنه بهترين كار گيرت بياد

قربونت برم 💔

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

باحرفت مخالف نیستم ولی انقدر کار بیرون و  هم زمان  مدیریت مسائل خونه آدم را فرسوده می کنه و از همه مهم تر بچه ها که این وسط آسیب می بینن که ارزشش را نداره ، هر خانمی از عهده اش بر نمیاد ، به همسرت بگو اگه قرار باشه منت بگذاری و اذیت کنی دست من برای این کار باز تره ، پس قشنگ مثل آدم تعامل کن 

منی که با ۲۷ سال سن معلم رسمی با ۹ سال سابقه ام و انقدر خسته شدم هر روز هی فکرش میوفته تو سرم برم اس ...

چرا

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بله کاملا موافقم ولی با شوهر مزخرف باید کار کنی تا فشار عصبی از روت برداشته بشه

اینطور نیست

باید با زبون خوش بهش بفهمونی رفتارش اشتباهه

همین شوهر فردا بری سرکار دوباره میزنه تو سرت

همیشه گفتم زن باید شاغل باشه
اصلا از اون استقلال مالی بگذریم
وقتی تو جامعه باشی اگاه تر میشی
و تجربه خودم و چیزایی که دیدم
روحیه زن شاغل خیلی بهتره .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...