کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 عنوان توزمستون سرمانمیخورن اینایی که شال وشلوارندارن 🤭🤔چراماعین قطبیامیپوشونیم🙃😐 364 بازدید | 31 پست بحث حجاب راه نندازید🤭من براسرمامیگم گوش یاپاهاتون سرمانمیخوره 🤒نکنه بدنتون ضدعایق 🤭منکه ازخونه درمیام انگاربرف وبوران بایدچندلایه بپوشونم😆رازبدناتون چیه ؟ دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎 1404/09/12 | 22:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8149 من الان تو خونه ای که بخاری روشنه دورم پتو پیچیدم نشستمولی اونا بنظرم شاید فشار بالا دارن یا گرمایین یا بنیه شون قوی هست اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 فکر میکنم عاشق سرما باشن😂 اخه پاهاشون لخت یخ میزنه که 🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10195 من خودم ذاتا سرمایی هستم وای به حال اینکه مامانم بگه بیا این کلاهو بپوش و من نپوشم دیگه تا دو ماه مریضم مامانم همش تهدید میکنه که ببین اینا همش به خاطر حرف گوش نکردنه💔😂 یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9673 میدونی احساس خفگی بهشون دست میده زیاد لباس بپوشن در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
زقزقو عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 290 جاهایی ک تاثیر داره سرما خوردگی پیشونی گردن صورت و بدنهپا و مو تاثیر ندارن فقط باعث درد استخوانی میشن ک ارزش نداره پاتو بندازی بیرونموه و گوش هم تاثیر نداره
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 55007 سردی پا رو.تحمل میکنم ولی شالم باید تا مماخ بکشم جلو که باد بخوره تو صورتم دیگه کارم ساخته هست از سردرد
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 میدونی احساس خفگی بهشون دست میده زیاد لباس بپوشن میگم پاهاشون لخت یعنی یخ نمیزنن؟مگه میشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 22176 شال و شلوارر ندارن؟حالا شال هیچی چرا شلوار ندارن؟🤔من آدم شلوار کنده ندیدم تا حالا
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9673 میگم پاهاشون لخت یعنی یخ نمیزنن؟مگه میشه نمیدونم والا شاید کیف میکنن سرما میخوره به پاهاشون در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 شال و شلوارر ندارن؟حالا شال هیچی چرا شلوار ندارن؟🤔من آدم شلوار کنده ندیدم تا حالا اووومن تادلت بخواددیدم پالتوبلندمیپوشن بدون شال وشلوار دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 سردی پا رو.تحمل میکنم ولی شالم باید تا مماخ بکشم جلو که باد بخوره تو صورتم دیگه کارم ساخته هست از سر ... اره ماهم انگاربرف اومده🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 جاهایی ک تاثیر داره سرما خوردگی پیشونی گردن صورت و بدنهپا و مو تاثیر ندارن فقط باعث درد استخوانی میش ... گوش روکه سریع ادم سرمامیخوره🤒 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎