2789
عنوان

هعییی

58 بازدید | 7 پست

عجب دنیاییه... دقیقا نمیدونم سال۹۹ بود یا ۱۴۰۰ همینجا تو نی نی سایت میگشتم که یه دخترخانومی از سختیای کنکور میگفت از قبول نشدناش از سختیایی که کشیده ... منم کنکور داشتم و دیدم چقدر شبیه همیم منم شکست خوردم ،اونم...بهش گفتم بیا تلگرام تا با هم حرف بزنیم آیدی داد و از همونجا شروع شد حرف زدن های ما  درس خوند و بعد کلی تلاش دو سال بعد یه رشته علوم پزشکی آورد ...نزدیک ۵ سال با هم حرف زدیم درد دل کردیم بدون توهین یا بی احترامی  با اینکه کیلومترها ازهم دوریم اما شدیم یکی از بهترین دوستای همدیگه دوستایی که نمیشه دو سه روز بگذره و از هم بیخبر باشیم...!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

چه جالب

«مثل شازده کوچولو، من هم دنیای خودم را با ستارهها و گلها میسازم...هر نگاه، هر خاطره، هر دوستی یک سیاره کوچک در قلبم است...و یاد گرفتم چیزهای واقعی فقط با قلب دیده میشوند، نه چشمها... »

منم با یکی دوس شدم برا استخدامی میخوندیم الان هردو معلمیم

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با یکی دوس شدم برا استخدامی میخوندیم الان هردو معلمیم

چقدر خوبه ...خیلی قشنگه این آشناییهایی که تهش هر دو میرسن به آرزوشون...

چقدر خوبه ...خیلی قشنگه این آشناییهایی که تهش هر دو میرسن به آرزوشون...

اره من قبول شده بودم اون نشده بود براش ناراحت بودم ولی بعد یه سال شد

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

ولی با یکیم اشناشدم کلا اعتمادمو نابود کرد 

اره من قبول شده بودم اون نشده بود براش ناراحت بودم ولی بعد یه سال شد

خیلی خوبه وقتی دو نفر به هم دلداری میدن و کمک میکنن تا با دلگرمی یه مسیریو بری جلو...

ولی با یکیم اشناشدم کلا اعتمادمو نابود کرد

بله همه مثل هم نیستن ... ما دوتا ۵ ساله همدیگه رو تلفنی میشناسیم ولی هیچوقت همو از نزدیک ندیدیم اما اونقدر حرف زدیم که کاملا اخلاقیات همو میدونیم