2777
2789
عنوان

کیاباوجودداشتن شوهراحساس تنهایی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست
چون میترسه بهم محبت کنه پررو شمیه دفه تو دعوا اینو اعتراف کرد

منم همسرم همینجوریه خودش توحالت عادی گف و گف توم بهم محبت نکن پرو نشم محبت کنی بی منت میشم تهش خودت اذیت میشی

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

مادرشوهرم

واقعا😳یعنی تااین حدتونسته تاثیربزاره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شما چقدره؟

۱۲ سال

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

واقعا😳یعنی تااین حدتونسته تاثیربزاره

کلا ادم فتنه ایی

شوهر منم دهن بین

همش میخواد از من کار بکشه من بهش باج نمیدم شوهرمو پر میکنه من که به روش نیاوردم که دوباره تکرار کنه ولی یبار خوب منم همسرمو پر کردم از خجالتش دراومدم

اختلاف سنی تفاهم نداشتن دوسنداشتن

الان شماهمسرت دوستنداره چه چیزهایی باعث شده اینجورفکرکنی

اها تقریبا زیاده طرز فکرش فرق می‌کنه

داݝون شدم الان پانزده ازازدواجمون میگذره