نادیکرد مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 عنوان کیاباوجودداشتن شوهراحساس تنهایی میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست علتش چیه؟به نظرخودتون،،نداشتن تفاهم اختلاف سنی وفرهنگی برامن ایناس/// مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1404/09/12 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6923 چون میترسه بهم محبت کنه پررو شمیه دفه تو دعوا اینو اعتراف کرد منم همسرم همینجوریه خودش توحالت عادی گف و گف توم بهم محبت نکن پرو نشم محبت کنی بی منت میشم تهش خودت اذیت میشی کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 مادرشوهرم واقعا😳یعنی تااین حدتونسته تاثیربزاره مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
دیگنیتاس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 3079 عشق نوجوونی آتشین و افسانه ای اما الان بعد 3 سال نمیخوایم سربه تن همدیگه باشه
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 از شما چقدره؟ ۱۲ سال مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
شکوفه_قرمز عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 96 واقعا😳یعنی تااین حدتونسته تاثیربزاره کلا ادم فتنه اییشوهر منم دهن بینهمش میخواد از من کار بکشه من بهش باج نمیدم شوهرمو پر میکنه من که به روش نیاوردم که دوباره تکرار کنه ولی یبار خوب منم همسرمو پر کردم از خجالتش دراومدم
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 859 ۱۰ خیلی نیست ولی خب حتما مشکلته خدایا شکرت بابت همه چیز...
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 اختلاف سنی تفاهم نداشتن دوسنداشتن الان شماهمسرت دوستنداره چه چیزهایی باعث شده اینجورفکرکنی مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 859 ۱۲ سال اها تقریبا زیاده طرز فکرش فرق میکنه خدایا شکرت بابت همه چیز...
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8744 اها تقریبا زیاده طرز فکرش فرق میکنه داݝون شدم الان پانزده ازازدواجمون میگذره مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
مویزخانوم؛ عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 245 به خاطر وضع اقتصاد کشور،همش سرکاره و وقتیکه میاد خستس و میخوابه وقتی برای حرف زدن و درد و دل نمیمونه این نیز بگذرد...
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 859 داݝون شدم الان پانزده ازازدواجمون میگذره اوایل هم همین بود یا بعد چندسال اینجوری شد خدایا شکرت بابت همه چیز...
مهتابممممممم عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1528 من تو ازدواج م اینجوری بودم تنهایی تنهاچون خودشیفته ی بی عاطفه بودجدا شدم منم شوهرم خودشیفته س خیییلی سخته نمیتونم جدا شم 😔
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 859 به خاطر وضع اقتصاد کشور،همش سرکاره و وقتیکه میاد خستس و میخوابه وقتی برای حرف زدن و درد و دل نمیمون ... مثل ما 🥲🥲 خدایا شکرت بابت همه چیز...