2777
2789
عنوان

یا اباصالح

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افکارش تکفیری هست

اینم همونه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تکفیری هست ؟

وهابی، تکفیری هرچیه غیر ماست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

و بتغوا الیه الوسیله اینم آیه قرآن ائمه نمایندگان خدا ردی زمین هستن و ابرو دار پیش خدا پس ازشون میخو ...

مگه پارتی بازی آدماست سفارش همدیگرو کنن، خدا حائل بین انسان و قلبشه از رگ گردن نزدیک تره آیه هست که میگه یقینا من نزدیکم دعا دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت میکنم  

الحمدالله 

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.

امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

الان داری بخدا اعتراض میکنی ک تو قرآن گفته ب سوی من وسیله فراهم کنید؟؟

چرا وسیله قرار دادن رو تمسک به قرآن معنی نمیکنی ؟ ده ها آیه هست که میگه دین خالص ویژه خداست 

الحمدالله 

مگه پارتی بازی آدماست سفارش همدیگرو کنن، خدا حائل بین انسان و قلبشه از رگ گردن نزدیک تره آیه هست که ...

«شفاعت توی قرآن نه تنها رد نشده، بلکه بارها تأیید شده:
"مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُ إِلّا بِإِذنِهِ" → فقط با اجازه خدا شفاعت می‌کنند.
"وَلَا یَشفَعُونَ إِلّا لِمَنِ ارتَضى" → شفاعتگران به اذن خدا شفاعت می‌کنند.
پس وقتی خدا خودش می‌گه به اذن من شفاعت می‌کنند، چطور می‌شه بهش گفت پارتی‌بازی؟»

الان داری بخدا اعتراض میکنی ک تو قرآن گفته ب سوی من وسیله فراهم کنید؟؟

ایه دیگه هم هست و آنان به جای خدا چیزهایی را می پرستند که نه زیانی به آنان می رسانند و نه سودی به آنان می دهند؛ و می گویند: اینان شفیعان ما نزد خدایند. بگو: آیا خدا را به شفیعانی خبر می دهید که آنها را در آسمان ها و زمین نمی شناسد؟

الحمدالله 

چرا وسیله قرار دادن رو تمسک به قرآن معنی نمیکنی ؟ ده ها آیه هست که میگه دین خالص ویژه خداست

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَ جاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ «35 مائده»

اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! از خدا پروا كنيد و (براى تقرب) به سوى او وسيله بجوييد و در راه او جهاد كنيد، باشد كه رستگار شويد.

حضرت على عليه السلام مى‌فرمايد: «بهترين وسيله‌اى كه مى‌توان با آن به خدا نزديك شد، ايمان به خداوند و پيامبرش و جهاد در راه او و كلمه‌ى اخلاص و اقامه‌ى نماز و پرداخت زكات و روزه گرفتن ماه رمضان و حج و عمره و صله‌ى رحم و انفاق‌هاى پنهانى و آشكار و كارهاى نيك است». «2»

اهل بيت عليهم السلام همان ريسمان محكم و وسيله‌ى تقرّب به خداوند هستند. «هم العروة الوثقى والوسيلة الى اللّه» «3»

توسّل، موضوعى است كه در كتب بسيارى از اهل سنّت مثل «صواعق» ابن حجر، «سنن» بيهقى، «صحيح» دارمى و «وفاء الوفاء» درباره‌ى آن روايت نقل شده است. ضمناً آيات 64 سوره‌ى نساء، 97 سوره‌ى يوسف و 114 سوره‌ى توبه نيز مى‌تواند سند توسّل باشد.

فاتیماه هستم✌️

«اینکه دین خالص فقط برای خداست کاملاً درسته؛
اما وسیله قرار دادن به معنای شریک گرفتن نیست.
قرآن خودش صریح می‌گه:
"یَا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ"
(مائده ۳۵)
یعنی: برای رسیدن به خدا وسیله بجویید.
پس خودِ قرآن می‌گه وسیله گرفتن اشکال ندارد.
وسیله یعنی کاری یا شخصی که انسان رو به خدا نزدیک‌تر کند،
نه اینکه جای خدا را بگیرد.»

«آیاتی که می‌گن دین خالص برای خداست، در مورد عبادت و پرستش‌اند.

ما نه امامان را می‌پرستیم، نه پیامبر را.

ما فقط از عزیزان پیش خدا می‌خواهیم برای ما دعا کنند.

این عبادت نیست؛ دعای متقابل مؤمنان برای همدیگه است، که خود قرآن هم تأیید کرده.»