2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدایی به این راحتی نیست. اگه خونه داشته باشی که اجاره ندی و بتونی راحت خرج خونه بدی بد نیست ولی اگه قرار باشه صبح تا شب کار کنی و پستوانه مالی نداری یه فکر کن. الان مردها از پس هزینه ها به سختی برمیان

اگه شوهرت چیزی به اسم خودش داره زود درخواست تامین خواسته بده که می‌تونه بزنه به اسم کس دیگه لااقل بتونی مهریتو بگیری ی بخشی از هزینه های زندگیتو با مهریه جور کنی تا ی کاری پیدا کنی

آسون که نیست باید قوی باشی پشتوانه داشته باشی اگه مشکلتون قابل حل شدنه تلاش کن برای خوب شدن موندن ولی اگه هیچ جوه درست نمیشه دیگه مجبوری طلاق بگیری که هیچ اونم برنامه ریزی کن ببین وضع مالی و پشتوانه داری میتونی از پس هزینه ها بر بیای ؟

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

کامل بگو....مریضی بچه ات علت طلاق.....وووو

پسرم مریضی نادر داره وشوهر اشغالمم درحال خیانت امشب رفتم ماشینش گشتم چون رفته بود حموم که بره بیرون دیدم یه دسته گل گرفته که برای من نبود همه چی شکوند منو زد بعدشم رفت 

جدایی به این راحتی نیست. اگه خونه داشته باشی که اجاره ندی و بتونی راحت خرج خونه بدی بد نیست ولی اگه ...

به نظرت بهش بگم نیاد خونه فقط خرجی بچهارو بده خوبه چون من پسرم مراقبت میخواد نمیتونم اصلا برم سرکار

پسرم مریضی نادر داره وشوهر اشغالمم درحال خیانت امشب رفتم ماشینش گشتم چون رفته بود حموم که بره بیرون ...

خیانت خیلی سخته درک میکنم دو راه داری بمونی و بیخیال بشی اون رو مرده فرض کن طلاق عاطفی بگیر انگار وجود نداره انگار همکاراته یا هم‌ اتاقی واقعا باید برات مهم نباشه نه این که حرص بخوری خودت مریض کنی اگه نمیتونی جدایی بهتره چون خودت داغون میشی ..پشتوانه داری خونه داری طلا پول و پس انداز داری ؟اینا خیلی مهمه همه چی شده پول 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

به نظرت بهش بگم نیاد خونه فقط خرجی بچهارو بده خوبه چون من پسرم مراقبت میخواد نمیتونم اصلا برم سرکار

اره اگر پسرت نیاز داره کنارش باشی اصلا به جدایی فکر نکن مگه کسی باشه خرجت رو بده و تو کنار بچت باشی. چرا میخای دیگه باهاش زندگی نکنی؟ اگه بچه ها رو بگیره چی؟