خانما بزار اول در مورد شرایطم بگن من ۲۲ سالمه دانشجوئم و اینکه از یکی خوشم میاد. اونم از من خوشش میاد ولی الان میدونم اگه بیاد خانوادم قبول نمیکنن چونکه هنوز شغل رسمی نداره ولی میدونم یکی دو سال دیگه شغل رسمی میره در مورد خاستگارهای سنتی هرکی میومد یا به اجبار اومده بود یا یکی دیگه رو میخواست یا خلاصه یه ایرادی داشت و نمیشد چشم پوشی کرد خانوادم با ازدواج عاشقانه مخالفن نمی دونم باید چه کار کنم
ازدواج عاشقانه خیلی خوبه ولی بشرطی ک مطمئن شی طرف بیخشید سرتو شیره نمیماله و کارش درسته و واقعا میاد یکی دوسال بعد .ارزششو داشته باشه بخاطرش خاستگاراتو رد کنی
من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
ازدواج عاشقانه خیلی خوبه ولی بشرطی ک مطمئن شی طرف بیخشید سرتو شیره نمیماله و کارش درسته و واقعا میاد ...
اخه میدونی واقعا مطمئن نیستم میدونی آدما غیرقابل اعتمادن و از یه جایی من اصلا خاستگار سنتی خوب ندارم یعنی مجرد بودنم یا موندن تو این وضعیت خیلی بهتر از اینه ک جواب مثبت به خاستگارا بدم چونکه شرایطشون واقعا داغونه
در خصوص سوالت باید بگم باید آدم باشه، فرقی نداره سنتی یا عاشقانه و شمام هنوز زوده، فعلا با هم باشید ...
باهم در ارتباطیم ولی آجیم فهمیده خیلی اذیتم میکنه هی میگه بازیت میده میره گفتم خب باشه بره چ کار کنم در ضمن با پیشنهاد خانواده ۴ سال پیش نامزد داشتم سنتی اونم عاشق یکی دیگه بود ولم کرد بهم خورد نامزدی
خب پس ضرر نکردی همین الانشم 🙂♥️ فعلا تو همین رابطه باش
آره خلاصه باهام خوبه و اینا قول ازدواج داده با خانوادش در موردم حرف زده ولی میدونی به آدما ک نمیشه اعتماد کرد به حرفاشون یعنی این احتمال هم هست ک نیاد خاستگاری ولی من اصلا نمی تونم خاستگار سنتی تحمل کنم بخدا اون دوتای آخری اینقدر بد بودن و ده درجه سطحشون پایین تر بود ک تا یه مدت افسرده بودم
ترما آخر دانشجوئه فعلا کار میکنه اینجوری ولی اگه فارغ التحصیل شه میره دولتی یه جای خوب کار میکنه چونکه خانوادش وضع مالی ایناشون اوکیه میتونن با پارتی یه کار خوب براش اوک کنن از این لحاظ مطمئنم