2777
2789
عنوان

این حرف همسرم خیلی عجیبه برام

249 بازدید | 12 پست

سال پیش با وام و فروش طلا و کلی قرض و قسط فروش ماشین هامون ی خونه خریدیم (اولبن خونه)

حالا بهم میگه روی خونه نیومده اگر طلا و ماشین هامون نگه میداشتیم بیشتر سود میکردبم الان روی خونه کمتر پول اومده 

گفتم فلانی همه چیز پول نبست  اسایش و امنیت هست 

چقدر بدم میاد از اینکه ایقدر حریص پوله مگه همه چیز پوله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال 

بهش بگو  استرس  کرایه و رهن  واینا  خودش خیلیه  

از جهاتی هم حق داره  مرد ها الان خیلی خیلی روشون استرس هست 

نگرانه با  این اوضاع ضرر کنه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

چرا روی خونه نیومده با اون طلا و پول الان میشد خونه خرید؟؟

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بیخیال از ذهنش گذشته که اینجوری سود بیشتری میکردید

حرف بدی نزده

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط به عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁امروز۱۴آبان۱۴۰۴ ماهلین از دیروز دستشو میگیره به وسایل میخواد بلندشه و دائما باید مراقب باشم شیرینی زندگیم اینوبدون عاشقانه دوستت دارم🍁الان۶صبح۴ آذره دیروزبه معنای واقعی اذیت و شیطنت کردی دخترجون نه گذاشتی صبحونه ناهاربخورم نه گذاشتی آب بخورم نه گذاشتی نفس بکشم😁یادم باشه بزرگ شدی بگم تو غربت چی به سر من غریب آوردی🥲 راستی این کلمه جدید که میگی و هنوزم نمیدونم منظورت چیه،گنگیش یا یه وقتا گیشششت خیییلی نازه دردونم❤️